Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Midea klíma

A Midea klímák gyakorlatilag letarolták a piacot az elmúlt néhány évben/évtizedben. A jó ár-érték arány mellé párosuló kiemelt minőség, jó alkatrészellátottság és több éves garancia meghozta a hatását: gyakorlatilag egy légüres térbe pozicionálták magukat, ahova más klíma gyártók aligha tudják beverekedni magukat. Főleg a multi-split klímák piacán nyújtanak egyedülálló megoldásokat. A Midea klíma ezáltal egy abszolút ajánlott légkondicionáló márka, amit bátran merünk ajánlani mindenkinek. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Midea klíma fűtésre és hűtésre

A Midea klíma jött, látott és győzött: néhány év alatt rendkívül népszerűek lettek a klímák között azzal, hogy a Midea klíma fűtésre és hűtésre is egyaránt alkalmas. (Persze, bizonyos keretek között a modern klímák már egytől egyig alkalmasak arra, hogy fűtsenek velük, de a Midea volt az első, aki tökélyre fejlesztette ezt a funkciót). Nem szabad elfelejteni, hogy a Midea klíma elsősorban megbízhatóan, gyorsan és szinte hangtalanul segít elviselni a nyári meleget azzal, hogy lehűti a lakást, ám a Midea iverteres klíma rendkívül hatékonyan fűt is.

A Midea inverteres klíma: előnyök.

Évekkel ezelőtt (2015-ben) megszűntek az akkor áramzabálónak nevezett on-off klímák, és felváltották ezeket a típusokat a modern inverteres klímák. Az Midea inverteres klíma előnye, hogy a segítségével akár fűtheted is a lakást, a szobát és teheted mindezt energiatakarékosan. A mai napig sokan gondolják, hogy az inverteres klíma fűtés jóval drágább és gazdaságtalanabb, mint a többi fűtési mód, de ez tévhit: az inverteres klíma fűtés trükkje az, hogy folyamatosan azonos hőfokon érdemes tartani a lakás hőmérsékletét, így a klíma bele-belenyúl a hőmérsékletbe és nem dolgozik állandóan. Ugyanez igaz a hűtésre is: gazdaságosabb az, ha a klímára bízzuk a megfelelő hőmérséklet megtartását, mintha manuálisan állítanánk vagy ki és bekapcsolnánk. A Midea (inverteres) klímák előnye a rendkívül jó ár-érték arány, a kitűnő minőség a hosszú garancia, és a megkapó dizájn.

Ismerd meg a Midea légkondicionálókat és válaszd ki a számodra megfelelőt akár most.