Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Álló mosogató csaptelep

Az álló mosogató csaptelepek különböző kivitelekben érhetőek el. Létezik hosszú kifolyócsöves, felső kifolyócsöves, kihúzható zuhanyfejes, továbbá egy- és kétkaros változat is. Mielőtt álló mosogató csaptelepet vásárol, mindig vegye figyelembe a mosogatótálcája mélységét: sekély tálca esetén érdemes magasra nyúló változat után érdeklődni, ugyanis ezzel jóval egyszerűbb és könnyebb a mosogatás. A mosogató csaptelep álló kivitelben egyre népszerűbb, hiszen modern és letisztult érzetet kelt konyhájában. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.

Rendezés:

Modern konyhába modern megoldások: álló mosogató csaptelep

A modern konyhák egyik jellegzetessége az álló mosogató csaptelep. A letisztult, konyhapultból kiálló design szinte azonnal korszerű hatást kölcsönöz konyhájának, függetlenül annak színétől vagy kialakításától.

Amíg a legtöbb hazai konyhában a fali kialakítás a megszokott, egyre több (főleg újépítésű) házban figyelhető meg az álló konyhai csaptelepek térnyerése. Használatuk, bekötésük épp olyan egyszerű, mint bármelyik másik mosogató csaptelepnek, továbbá már a nagyobb edények és tálak elmosogatása sem problémás többé velük.

Mielőtt álló mosogató csaptelepet választ, mérje le a mosogató tálcáját

Sokan panaszkodtak korábban az álló mosogató csaptelepekre, miszerint kevés a hely alattuk és így a nagyobb tálak és edények mosogatása szinte lehetetlen.

A hagyományos kialakítású mosogató csaptelepek álló kivitelben mindössze néhány centire (kb. 10-15 cm) emelkednek el a konyhapulttól így, ha sekély a mosogató tálcánk, könnyen eshetünk mi is hasonló hibába.

Emiatt azt javasoljuk, hogy sekélyebb mosogatóval válasszon inkább ívelt, magasabb kialakítású fali mosogató csaptelepet. Így a méretesebb tálak elmosogatása sem fog problémát okozni.

Olcsó vagy inkább minőségi álló mosogató csaptelep a jó választás?

Ahogy az élet legtöbb területén, úgy itt is érvényesül az, hogy a drágább, márkás termékek általában minőségibbek és tartósabbak. Az elmúlt években számos olcsó, ismeretlen márkájú álló mosogató csaptelep jelent meg a piacon. Ezek bár első ránézésre jó üzletnek tűnnek, de sajnos a legtöbb esetben pont az ellenkezője valósul meg.

A rossz minőségű, silány anyagokból összeállított, olcsó mosogató csaptelepek sok esetben alig bírják ki néhány hónapig (legfeljebb 1-2 évig) az általános igénybevételt. Innen pedig már nem nehéz kiszámolni, hogy hosszú távon jóval drágábban jövünk ki az olcsó, silány minőségű álló mosogató csaptelepek vásárlásával. Nem beszélve a beszerelési költségekről, ha nem magunk végezzük el.

Mi azt javasoljuk, hogy mindig megbízható forrásból, minőségi, tartós mosogató csaptelepeket vásároljon, amik akár hosszú évtizedekig is ki fogják szolgálni a mosogatással kapcsolatos igényeit. A Szaniter és Klíma Center kínálatában a legjobb márkák álló mosogató csaptelepeit vásárolhatja meg, igen kedvező online árakon.