Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laufen

A Laufen a funkcionalitást és a minőséget egyesíti, ettől válik annyira szerethetővé a gyártó minden terméke. A közel 130 éves múltra visszatekintő svájci gyártó a szaniter piac egyik legjelentősebb szereplője, főleg a csaptelepeik, mosdóik és WC-ik örvendenek nagy népszerűségnek. A Laufennek a fenntarthatóság és a környezetvédelem legalább annyira fontos, mint a felhasználói igények kielégítése. Emiatt vegyíti a kettőt: fenntartható gyártással állítják elő a használók igényeit maximálisan kielégítő termékeket. Ennyire egyszerű. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Ismerje meg: Laufen

Ennek a tradicionális svájci márkának a személyiségét a dizájn, a minőség és a funkcionalitás szimbiózisa határozza meg. A LAUFEN a ROCA csoport égisze alatt működő prémium márka, amely egyike a világ vezető gyártóinak, az egész világra kiterjedő disztribúciós hálózattal rendelkezik.

A cég alapkompetenciái a szaniteráru gyártás területeit ölelik fel. Több mint 125 éve használja a LAUFEN az ember által legrégebben ismert képlékeny anyagot, hogy innovatív szanitereket állítson elő csúcstechnológiájú gyáraiban, legendás svájci pontossággal. A LAUFEN magas szintű ismeretei a fürdőszobáról a kerámia gyártás mély ismeretéből és a kifinomult dizájn házasságából táplálkozik. A svájci dizájnnak köszönhetően a LAUFEN termékek már az első pillantásra is különlegesek, amelyek két nagy dizájn irányzatot egyesítenek magukban: a déli, érzelmekkel teli olasz dizájnt, és a pontosságot és a tisztaságot előtérbe helyező északi hagyományokat.

A LAUFEN szerint a kiváló minőség két szemszögből közelíthető meg: a gyártási ismeretek felől, illetve annak a gyakorlati haszonnak az oldaláról, amit a kész fürdőszoba a vevőknek biztosít – ez utóbbi nem minden esetben nyilvánvaló. A LAUFEN svájci vállalat olyan termékeket állít elő, amelyek a vizet, ezt a különösen értékes erőforrást, takarékosan használják fel, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a természeti erőforrások megőrzése iránt.

További érvek a Laufen mellett

Röviden, felsorolás-szerűen összefoglalva a következő erényeket tudjuk a Laufen mellett felsorakoztatni:

  • 125 éves tapasztalat a szanitergyártásban
  • Teljesen egyedi design, letisztult vonalak
  • Svájci minőség, mediterrán stílussal karöltve
  • Fenntarthatósági törekvés
  • Valódi felhasználóbarát kivitelezés
  • Innovatív megoldások
  • Prémium termékek garanciával

Vásároljon Laufen termékeket a Szaniter és Klíma Centernél

Számunkra az ügyfél a valódi érték. Mi akkor vagyunk boldogok, ha a vásárlóink is boldogok. Pont ezért kínálunk versenyképes árakat olyan prémium gyártók termékei esetében is, mint a Laufen. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire – tanácstalanság esetén segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére telefonon és emailben. Keressen minket bátran!