Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév : R.M.G. SALES KFT.
Szolgáltató székhelye, telephelye : 1221.Budapest Arany János Út 48.
Cégjegyzékszám : 01-09-186441
Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fővárosi Bíróság
Elérhetőség: info@szaniteresklimacenter.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 30 815 9597 , +36 30 517 8886
Adószám: 24861603-2-43
Bankszámlaszám : 11718024-20000576

Tisztelt Érdeklődő !

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az épületgépészet terén , ezálltal bátran kijelenthetjük , hogy a webshoppunkban található termékekkel kapcsolatban, bármilyen szakmai kérdéseire válaszolunk.

Nekünk a vevők maximális kiszolgálása a legfontosabb ! Megpróbálunk közvetlen kapcsolatot kialakítani a kedves Vevőkkel  , Érdeklődőkkel , a minnél jobb kiszolgálás érdekében.

Amennyiben oldalunkon nem találja meg a keresett terméket , attól függetlenül , majdnem biztos , hogy be tudjuk szerezni Önnek ! Tegye fel kérdéseit , akár e-mailben vagy telefonon és mi megpróbálunk maximálisan a segítségére lenni !

Boltunkban az egyszerűbb termékektől, a luxus kategóriáig szinte mindent megtalál .

Oldalunk jelenleg ,még folyamatos feltöltés alatt van , ezért kérjen /e-mailben/árajánlatot , amennyiben már fix elképzeléssel rendelkezik és megpróbáljuk a lehető legjobb árat biztosítani az Ön által , bárhol máshol kinézett termékre !

A készletinformációkban , illetve a várható kiszállítási időpontokban adódhatnak eltérések , ezzel kapcsolatban a rendelés leadása előtt , kérjük egyeztessen velünk telefonon !

 

     Tisztelettel

   Radovits Milán

Ügyvezető Igazgató