Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Midea parapet klíma

Midea parapet klímák 10+ éves szakértői tapasztalattal válogatva. A Midea klímák gyakorlatilag letarolták a piacot az elmúlt néhány évben/évtizedben. A jó ár-érték arány mellé párosuló kiemelt minőség, jó alkatrészellátottság és több éves garancia meghozta a hatását: rendkívül népszerű márkává nőtték ki magukat. A Midea parapet klímák alkalmazására olyan helyiségekben kerül sor, ahol nincs lehetőség klasszikus oldalfali változat beszerelésére. A parapet klíma egyszerre szerelhető plafonra vagy az oldalfal alsó felére (közel a padlóhoz). Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Midea MUE-24FN8D0-SP parapet split klíma (7.1 kW)

Gyártó cikkszám: MUE-24FN8D0-SP
Raktáron
636.270 Ft

Midea MUE-36FN8D0-SP parapet split klíma (10.5 kW)

Gyártó cikkszám: MUE-36FN8D0-SP
Raktáron
988.060 Ft

Midea MUE-48FN8D0-SP parapet split klíma (14.1 kW)

Gyártó cikkszám: MUE-48FN8D0-SP
Raktáron
1.076.960 Ft

Midea MUE-55FN8D0-SP parapet split klíma (16.1 kW)

Gyártó cikkszám: MUE-55FN8D0-SP
Raktáron
1.141.730 Ft

Milyen helyiségekhez ajánljuk a Midea parapet klímát?

A parapet klímák elsődleges felhasználási helye tipikusan az irodák és üzlethelyiségek. Azonban lakások, családi házak és főleg tetőtéri helyiségek klimatizálásakor is jó döntés lehet egy Midea parapet klíma.

Legnagyobb előnyük a könnyű szerelhetőség és az egységes levegőáramoltatás:

1.     Egy oldalfali változathoz képest a Midea parapet klímák gyorsabban, egyszerűbben telepíthetők. Akár az oldalfal alsó harmadába vagy a mennyezetre is szerelhető, magyarán egy sokoldalúbban felhasználható klíma típusról beszélünk.

2.     További előny, hogy a parapet klímák a mennyezetre szerelve sokkal szerteágazóbban képesek áramoltatni a levegőt. Így hatékonyabban és kevésbé pontszerűen hűti a helyiséget.

Midea parapet klíma árak – megéri?

Ha kicsit körbenézünk a klímák piacán, hamar észrevehetjük, hogy egy Midea parapet klíma azonos teljesítménnyel bizony drágább, mint a más típusú Midea klímák. Ez egy általános jelenség, amely a többi klíma márkát is érinti.

A parapet klímákat a technológiájuk miatt nehezebb gyártani, ezáltal drágábbak is lesznek. Azonban kárpótolhat minket a magas árakért az esztétikus megjelenés és sokoldalú elhelyezhetőség. Továbbá a könnyebb szerelhetőség (alacsonyabb telepítési költség), csendesebb működés és az akár extrém nagy (18-20 kW) teljesítményben kapható változatok.