Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree klíma

A Gree klíma gyakorlatilag Magyarország és az egész világ elsőszámú klíma márkájának tekinthető az Euromonitor International 2020-as felmérései alapján. Az elképesztő megbízhatóság, modern külalak és könnyű szerelhetőség miatt bátran tudjuk ajánlani a Gree klímákat, legyen szó bármilyen helyiség klimatizálásáról. A Gree légkondik minősége hosszú évek óta kifogástalan: gyakorlatilag meghibásodás nélkül, csendben működnek, továbbá az innováció terén is nagyot léptek előre. Akár 10 éves garanciával. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Gree Klíma: Magyarország kedvence

Még nincs húsz éve, hogy a Gree klímagyár (mely a kínai Zhuhai-ban található) bejelentette, hogy a célja az, hogy a világ legjobb és legkedveltebb klímagyártójává váljon. Hogy bebizonyítsa az elkötelezettségét ezért azonnal elindította a meghibásodás mentes gyár és a legmagasabb minőség programját, melyet 12000 mérnök támogatott. Mára a Gree több mint 60 millió klímát képes legyártani (a fenti feltételeknek megfelelve) úgy, hogy 90 000-nél is több alkalmazottjuk van. A Gree légkondik ma már több mint 200 országban elérhetőek.

A Gree (köszönhetően a folyamatos fejlesztésnek) hazánk és a világ első számú klímamárkája az Euromonitor szerint. 

Így válaszd ki a Gree klímádat

Régen azért volt nehéz döntés kiválasztani a klímát, mert rendkívül sok kompromisszumot kellett meghoznod miközben rengeteg apróságra kellett figyelned: egy on/off klíma esetén például az volt a kompromisszum, hogy napi hány órát fogod használni (és mindig csúcsteljesítményen) illetve azt kellett eldöntened, hogy hova fújja a jéghideg levegőt: a közelében megfáztál.

Ma már sokkal kifinomultabbak a klímák, de még mindig van néhány szempont, amit figyelembe kell venned (például) a Gree légkondi kiválasztásakor.

Legelőször azt kell döntened, hogy a klímád Gree inverteres klíma, vagy Gree split klíma legyen? Az inverteres klíma előnye, hogy alkalmas fűtésre is, a split klíma nem. Egy split Gree klíma lehet mono, vagy multisplit attól függően, hogy egy kültéri egységre hány darab beltéri egységet szeretnénk rácsatlakoztatni (ilyenkor érdemes odafigyelni, hogy minél messzebb van a beltéri egység a kültéritől úgy csökken a klíma hatásfoka).

Fontos a méretezése: a Gree légkondi kiválasztásakor úgy érdemes számolni, hogy egy légköbméterre 30-45 W energia lesz elegendő annyi az ideális. Fontos szempont lehet a zajszint, a szűrőberendezés és az is, hogy tud-e a klíma párátlanítani, vagy nem. Érdemes olyan klímát választani amelyik hűt és fűt, és alaposan át kell gondolni a leendő Gree klíma helyét is: például azt, hogy az ajtókon át tud-e hűteni akár másik szobát is?  (Itt fontos a légáramlat iránya és esztétikai szempontok is)

Gree klíma fűtés

Egy Gree klíma tökéletes választás akkor, ha nem csak hűteni, hanem fűteni is szeretnél majd a segítségével hiszen gazdaságos, kimagasló a hatékonysága és a hatásfoka és mivel a meleg levegőt lamellákon keresztül fújja, eleve „magasra”, így gyorsabban felfűthető vele a helyiség. További előnye, hogy magasabb a fűtés komfort, optimálisan tartja nem csak a levegő hőmérsékletét, hanem a páratartalmát is. Nem véletlen ajánljuk ezt a fajta fűtési megoldást, hiszen a legtöbb légkondijuk akár -20 fok alatti külső hőmérséklet esetén is megbízhatóan fűt, és gyakran olyan kényelmi szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a beépített wifi (amely segítségével távolról is vezérelhetjük a klímánkat egy mobil applikációval) a temperált meleg levegő, a folyamatos hőmérséklet figyelés. A Gree klíma fűtés energiatakarékos és rendkívül kényelmes megoldás és előny az is, hogy akár szobánkén más és más hőmérsékletet tudunk a segítségével beállítani. A Gree klíma (besorolása szerint) a fűtésre ajánlott klímák között van, ami (technikailag) azt jelenti, hogy a -20 fokos külső hőmérsékleten is jó választás akár temperáló akár fő fűtésre is. 

Ismerd meg a Gree klímákat akár szereléssel együtt is, válaszd ki a számodra megfelelőt (ha szeretnéd segítünk meghozni a helyes döntést) és élvezd a csúcsminőség nyújtotta tökéletességet.