Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Grohe

A Grohe a világ vezető szaniterellátója, továbbá egy globális márka, mely már a kezdetektől fogva az innovatív víztermékek mellett köteleződik el. A Grohe termékei a "Made in Germany" minőségi jelvényt viselik, melyre igencsak rászolgál a márka. Az elmúlt tíz évben több, mint 240 formatervezési és innovációs díjat nyert el a vállalat, továbbá Németország legfentarthatóbb vállalatai között szerepel. Világszerte számos nagy horderejű projekt (pl. felhőkarcolók, plázák, stb.) ellátója a Grohe, mely bizonyítja az építészek, fejlesztők és tervezők minőségi követelményeinek való megfelelőségét.
Rendezés:

Ismerje meg: Grohe

Talán a Grohe az a gyártó, amit senkinek sem kell bemutatni. A világ vezető szanitergyártója nem csak az otthonokban van jelen, de számtalan hotelben vagy plázában is visszaköszönhet ránk a gyártó neve.

A minőség és a dizájn mellett a legfőbb jellemzőjük a fenntarthatóság, ami Grohe egyik alappillérévé vált. Kezdve az alapanyagok beszerzésével, a gyártáshoz használt energián át, egészen a kész termékek csomagolásáig minden a fenntarthatóság és a környezetbarát megoldások mentén lett kialakítva.

Az elmúlt tíz évben közel 250 formatervezői és innovációs díjat zsebelt be a vállalat, de talán mégis a ’Németország legfentarthatóbb nagyvállalata’ cím az amire mindenki büszke a Grohe-nál.

Szaniter és csaptelep kínálatuk mellett egyre nagyobb teret kapnak a konyhai és okos otthon kiegészítők.

További érvek a Grohe mellett

  • Fenntartható gyártás és csomagolás
  • Nagy pontosságú gyártástechnológia, túlteljesített szabványok
  • Díjnyertes formatervek és stílusvariációk
  • Kiemelkedő minőség és tartósság
  • Német gyártás, német precizitás
  • Innovatív megoldások és technológiák
  • Kifejezetten jó ár-érték arány

Vásároljon Grohe termékeket a Szaniter és Klíma Centernél

Számunkra az ügyfél a valódi érték. Mi akkor vagyunk boldogok, ha a vásárlóink is boldogok. Pont ezért kínálunk versenyképes árakat olyan prémium gyártók termékei esetében is, mint a Grohe. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire – tanácstalanság esetén segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére telefonon és emailben. Keressen minket bátran!