Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Syen klíma

A Syen klímák immáron hosszú ideje egyet jelentenek a jó ár-érték arányú, minőségi és innovatív klímákkal. Készülékeiket a világ elsőszámú klímamárkája, a Gree gyártja, ami már önmagában garancia a minőségre és a jó szervizháttére. A Syen klíma részleg a Gree legjobban fejlődő részlege, amit jól mutat az is, hogy hazánkban egyre több ház falán jelenik meg ez a márkanév. Robosztus kültéri- és esztétikus beltéri egységeiben az anyacég alkatrészei működnek, amely miatt gyakorlatilag bárkinek ajánlhatóak készülékeik. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

SYEN SHC09SH-E90NA3A mobil klíma (2.5 kW)

Gyártó cikkszám: SHC09SH-E90NA3A
Raktáron
151.638 Ft

A megbízható Syen klíma

A Synen klímák rendkívül esztétikus, kimagasló tulajdonágokkal rendelkező, olyan klímák, melyre jellemző a hosszú élettartam, a csendes működés. Az egyetlen, ami meglephet minket a klímában az az átlagnál talán nagyobb méretű robosztusabb külső egység.  Azért is fogod szeretni a Syen klímát, mert valóban szenzációs az ár érték aránya mellett akár 5 év garanciát is adnak. Fontos információ, hogy a Syen klímákat a Gree gyártja, így tulajdonképpen a háttérben ez a techóriás áll.

Azért is választhatod nyugodtan a lakásod, otthonod hűtésére és fűtésére a Syen légkondikat, mert rengeteg olyan innovatív megoldást nyújtanak számodra, melyek eggyel magasabb szintre helyezik őket: ilyen a wifi vezérlés, a legmagasabb (A++) energiahatékonyság, és az is, hogy akár hűtésre és fűtésre is használhatod.

Ismerd meg a megbízható Syen klímákat és válaszd ki az otthonba illőt, azt amelyik a legmagasabb komfortélményt nyújtja majd számodra.