Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prémium kerti bútor

A jó idő beköszöntével előtérbe kerülnek a kertipartik és az estébe nyúló kerti sütögetések. Mindehhez elengedhetetlenek a kerti bútorok, amik valódi élettel töltik meg az udvarunkat. Javasoljuk, hogy válasszon prémium kerti bútoraink közül, amik nem csak stílusukban passzolnak a házához, de hosszú távon lehet velük számolni. A szélsőséges időjárás (hó, jég, eső, magas UV, tűző napsütés, stb.) a legtöbb kültéri bútort hamar kikezdi, azonban ha tényleg minőségi kerti bútor szettet választ, évtizedekre letudhatja az ezzel járó "problémákat". Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Adjon eleganciát kertjének és teraszának a prémium kerti bútorokkal

A kert vagy a terasz berendezése tűnik talán az egyik legegyszerűbb feladatnak, holott sok esetben ez a legnehezebb. Amikor egy nyitott teret kell esztétikusan és funkcionálisan berendezni, sokunk meghátrál a feladattól. Hajlamosak vagyunk olcsóbb, adott esetben gyengébb minőségű bútorokkal berendezni a kertünket, mondván: „azt nem használjuk minden nap”.

Az igazság az, hogy a kertben és a teraszon a minőség éppoly fontos, mint a ház többi helyiségében.

A prémium kerti bútorok nem csak összeszerelési és anyag minőségükben kiemelkedőek, de a megjelenésük és a használhatóságuk is első osztályú.

Miben különböznek még a minőségi kerti bútorok a hagyományos társaiktól?

A prémium kerti bútor szettek nem csak összeszerelésükben, anyagminőségükben, megjelenésükben és használhatóságukban emelkednek az olcsóbb társaik fölé, hanem a tartósságukban is.

Gondoljon bele, hogy egy kerti bútornak mennyivel zordabb körülményeket kell kibírnia, mint egy hagyományos bútornak: extrém magas UV sugárzás, tűző napsütés, kánikula, eső, hó, kemény fagyok, stb.

Egy beltéri bútor esetén ilyen szempontokat nem kell figyelembe vennünk, azonban a kerti bútoroknál az is egy fontos szempont, hogy mennyire (hány évig) képes ellenállni ezeknek?

A prémium gyártók ezeket a szempontokat is kiemelten kezelik a termékeik megalkotása során, így nyugodtan számolhat hosszú távon is a prémium kerti bútorokkal.

Kerti bútor vásárlás a Szaniter és Klíma Centernél

A Szaniter és Klíma Center kínálatában a legjobb minőségű, prémium gyártóktól származó kerti bútorok közül válogathat. Ha nem tud választani; esetleg segítségre lenne szüksége: bátran keressen minket elérhetőségeinken! Szakértő csapatunk örömmel válaszol kérdéseire és segít megtalálni az Önhöz és kertjéhez illő minőségi kerti bútort.


Otthon, kert

Gázkonvektor
Kéményes gázkonvektor | Parapetes gázkonvektor

Kerti grill

Kerti konyha

Prémium kerti bútor
Prémium kerti asztal | Prémium kerti szék | Kültéri ülőgarnitúra | Prémium napozóágy