Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mennyezeti split klíma beltéri egység

A mennyezeti split klíma beltéri egységek egy kültéri egységre kötve képesek fűteni és hűteni is a háztartást, irodát vagy üzlethelyiséget. Önmagában a beltéri egység még nem használható - mindenképp szükséges egy multi kültéri egységet választani hozzá!

Több, mint 10 éves szakértői tapasztalattal a hátunk mögött olyan mennyezeti split klíma beltéri egységeket válogattunk össze, melyekben maximálisan megbízunk. Kérje szereléssel!

Rendezés:

Mennyezeti split klíma beltéri egység multi klímákhoz

Amennyiben Ön mennyezeti split klíma beltéri egységeket keres, minden bizonnyal egy multi split klíma rendszer telepítésén gondolkodik. Ez esetben kiváló választásnak bizonyulnak a mennyezeti beltéri egységek, ugyanis gyors szerelhetősége mellett annak elhelyezkedése a lakás/iroda esztétikájába sem rondít bele. Továbbá képesek a levegőt több irányba is áramoltatni.

Mennyezeti split klíma jelentése

A mennyezeti split klíma annyit takar, hogy a beltéri egysége a plafonra vagy a plafonba süllyesztve kerül telepítésre. Ezzel olyan helyiségekben is gond nélkül alkalmazható, ahol az oldalfalak nem teszik lehetővé az oldalfali verziók beszerelését (pl. nagy üvegfelületek, polcok, stb.).