Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arezzo

Fürdőszoba kompromisszumok nélkül. Ez az Arezzo mottója, ami tökéletesen leírja a gyártó által forgalmazott eszközök kimagasló funkcionalitását. Termékeiket az olasz formatervezési hagyományok ihlették, ez egészült ki az elegáns és letisztult megjelenéssel. Az Arezzo hivatásként tekint arra, hogy minden háztartásba eljutassák a legmagasabb minőséget és legmodernebb stílust képviselő szanitereiket, függetlenül a vásárló pénztárcájának vastagságától. Ez teszi igazán szerethetővé ezt a márkát. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Ismerje meg: Arezzo

Fürdőszoba kompromisszumok nélkül – ez az Arezzo első és legfontosabb hitvallása. A 2015-ben alapított cég egy teljesen új szereplőnek számít a hazai és nemzetközi szaniterpiacon. Ezt azonban sikerült teljesen előnyükre fordítani, hiszen új szemlélettel, valódi 21. századi megoldásokkal és termékekkel ez a rövid idő is elég volt ahhoz, hogy jelentős szereplővé avanzsáljanak.

Az Arezzo termékeket rendkívül minimalista formavilág, elegancia, prémium minőség és innováció jellemzi, legyen szó szaniter kerámiákról, csaptelepekről, zuhanypanelekről vagy kádakról.

A cég nevét adó olasz város, Arezzo stílusa és építészete inspirálta az Arezzo Design Kft. termékeinek megjelenését: végtelen elegancia, egyszerű és minimalista elemekkel burkolva. Ebben rejlik a gyártó titka, amiért egyre több háztartás dönt termékeik mellett.

További érvek az Arezzo mellett

  • Hazai termékek, 100% magyar gyártás
  • Olasz formatervezés, elegáns megjelenés
  • Kedvező ár-érték arány
  • Prémium minőség
  • Kompromisszumok nélküli termékszortiment
  • Innovatív megoldások
  • Tartós termékek

Vásároljon Arezzo termékeket a Szaniter és Klíma Centernél

Számunkra az ügyfél a valódi érték. Mi akkor vagyunk boldogok, ha a vásárlóink is boldogok. Pont ezért kínálunk versenyképes árakat olyan prémium gyártók termékei esetében is, mint a Arezzo. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire – tanácstalanság esetén segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére telefonon és emailben. Keressen minket bátran!