Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitsubishi klíma

A Mitsubishi klíma neve gyakorlatilag egybeforrt a tartóssággal. Aligha jut más márka az eszkünkbe, ha egy kiemelten jó minőségű, tartós és könnyen szerelhető klímát keres. A Mitsubishi klímáknál abszolút érezni a prémium anyaghasználatot: robosztus kültéri egységeik nem csak nagyok, de elképesztően kifinomultak és tartósak is - szinte hangtalanul működnek! Modern beltéri egységeikkel pedig gyakorlatilag bármely otthonban vagy irodában megállják a helyüket. Innovatív megoldásaikkal egy teljesen új szintre emelték a lakossági klimatizálást. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Mitsubishi klíma: japán fejlesztés és design

Különös út vezetett a Mitshubishi klímák megalkotásáig. Az 1920-as években a Mitshubishi klíma még – szinte - egyenlő volt az elektromos ventilátorokkal (mellyel azonnal nagy sikert arattak) ám 10 évvel később hűtőberendezések gyártásával kezdtek foglalkozni. Idővel aztán Japán változatos éghajlati viszonyainak megfelelő légkondicionáló rendszerek megalkotásának kihívása olyan elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett, amelyek tulajdonképpen a világ bármely tájékán megállják a helyüket, mindezt csendesen, energiatakarékosan és a környezetre gyakorolt minimális negatív hatással akár évtizedekig. A Mitsubishi klíma mára a csúcsminőségű klímák közé tartozik innovatív megoldásaival fantasztikus ár-érték arányával lenyűgöző dizájnjával és azzal, hogy energiatakarékos, emellett többfunkciós is.

Mitsubishi klíma fűtésre

Kétségtelen, hogy néhány évtizeddel ezelőtt az áram volt a leggazdaságtalanabb fűtési mód, mára azonban minden megváltozott és az áramfűtés gazdaságossá vált. A Mitsubishi klíma fűtésre is alkalmas, akár kiegészítő, akár fő fűtésre is, akkor is amikor a kinti hőmérséklet kifejezetten alacsony.  Fontos, hogy jól méretezzük és a gazdaságos használat feltétele, hogy hagyjuk a klímát (akár fűtéskor, de hűtéskor is) önmagát vezérelni, hiszen úgy tud optimálisan és gazdaságosan működni. A klíma (természetesen) fűtéskor és hűtéskor is rendkívül csendes, halk működésű és kimagasló komfortérzetet nyújt számodra.

Ismerd meg a Mitsubishi klímákat, a lehetőségeidet, és válaszd a számodra megfelelőt.