Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egykaros mosogató csaptelep

Az egykaros mosogató csaptelepek (vagy másnéven lengőkaros mosogató csaptelepek) modernebb hatást keltenek kétkaros társaiknál. Előnyük, hogy egyetlen mozdulattal nyithatja meg az előre beállított hőmérsékletű vizet. Így egyrészt nem kell mindkét kezét szabaddá tennie, másrészt vizet spórol, hisz azonnal a kívánt hőmérsékletű víz folyik a csapból. Letisztultabb és extravagáns változatos is elérhetőek. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.

Rendezés:

Kényelem és környezetvédelem: egykaros mosogató csaptelep

A mosogató csaptelepek egyik legkedveltebb típusa az egykaros mosogató csaptelep (kevésbé ismert nevén: lengőkaros mosogató csaptelep). A korszerű és letisztult kialakítás mellett fontos megemlíteni az egy karral járó kényelmet is.

Mosogatás közben az ember keze tele van tányérokkal, evőeszközökkel, szivaccsal vagy éppenséggel a mosogatószer flakonjával. Ha gyorsan és hatékonyan szeretnénk mosogatni, akkor aligha van időnk minden alkalommal lepakolni és mind a két kezünket felhasználni arra, hogy megfelelő hőmérsékletű és erősségű vízsugarat állítsunk be magunknak.

Az egykaros mosogató csaptelepeket félkézzel is könnyen tudjuk használni, ráadásul a hőmérséklet beállítása is jóval egyszerűbb, mint a kétkaros változatoknál.

És akkor még meg sem említettük a víztakarékosságot: az egykaros mosogató csaptelepekkel kizárólag annyi vizet használunk, amennyire szükségünk van. Míg egy kétkaros változat esetében akár több liter víz is elfolyhat, mire beállítjuk a kívánt hőmérsékletet.

Praktikus megoldás minden konyhába

Az egykaros mosogató csaptelepek legnagyobb előnye, hogy szinte minden konyhában megállják a helyüket. Akár az igazán kis konyhákban is elhelyezhető úgy, hogy az ne zavarja a mosogatást vagy bármelyik másik fontos tevékenységet a konyhában.

Amennyiben ablak elé szereli a csaptelepet, úgy fontos, hogy lehajtható vagy lesüllyeszthető mosogató csaptelepet válasszon, ami leginkább csak egykaros változatokban érhető el.

Ha fontos Önnek a környezet és saját vízszámlájának az összege, akkor szintén az egykaros mosogató csaptelepet tudjuk javasolni, hiszen már egy hónap után szemmel látható összeget takaríthat meg egy ilyen korszerű és víztakarékos megoldással.

Olcsó vagy inkább minőségi egykaros mosogató csaptelep a jó választás?

Ahogy az élet legtöbb területén, úgy itt is érvényesül az, hogy a drágább, márkás termékek általában minőségibbek és tartósabbak. Az elmúlt években számos olcsó, ismeretlen márkájú egykaros mosogató csaptelep jelent meg a piacon. Ezek bár első ránézésre jó üzletnek tűnnek, de sajnos a legtöbb esetben pont az ellenkezője valósul meg.

A rossz minőségű, silány anyagokból összeállított, olcsó mosogató csaptelepek sok esetben alig bírják ki néhány hónapig (legfeljebb 1-2 évig) az általános igénybevételt. Innen pedig már nem nehéz kiszámolni, hogy hosszú távon jóval drágábban jövünk ki az olcsó, silány minőségű egykaros mosogató csaptelepek vásárlásával. Nem beszélve a beszerelési költségekről, ha nem magunk végezzük el.

Mi azt javasoljuk, hogy mindig megbízható forrásból, minőségi, tartós mosogató csaptelepeket vásároljon, amik akár hosszú évtizedekig is ki fogják szolgálni a mosogatással kapcsolatos igényeit. A Szaniter és Klíma Center kínálatában a legjobb márkák egykaros mosogató csaptelepeit vásárolhatja meg, igen kedvező online árakon.