Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MDV klíma

Az MDV klímákat a jól ismert kínai giga-vállalat, a Midea gyártja - valójában ezek a legsikeresebb nem saját név alatt forgalmazott készülékeik. A kifejezetten hosszú élettartamra kifejlesztett MDV klímák Európán belül elsősorban Spanyolországban lettek igazán népszerűek. Aligha kell annál nagyobb garancia, minthogy a forró mediterrán Spanyolországban már évtizedek óta megállják a helyüket a készülékeik. Tartós anyagokkal, csendesen működnek az MDV klímák, amik jó ár-érték arányukkal bátran ajánlhatóak mindenkinek. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

MDV NTA1-035B-SP oldalfali split klíma (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: NTA1-035B-SP
Rendelésre
239.900 Ft

Az MDV klíma: az eltitkolt gyerek

Rossz sora van az MDV klímának, olyan, mint egy eltitkolt gyermek, aki legalább olyan ügyes, és akinek legalább olyan jó tulajdonságai vannak, mint a nem eltitkoltnak, mégis kevesen tudnak róla. Az MDV klíma tulajdonképpen az egyik legsikeresebb, jól ismert kínai óriásvállalat, a Midea saját márkaneve alatt forgalmazott terméke melyet kifejezetten a közép- és nyugat-európai lengyel és spanyol piacokra terveztek (ez megmutatja azt, hogy milyen strapabíró, jó készülékekről van szó, hiszen megállják a helyüket a forró mediterrán, spanyol nyárban is) és ott mutatták meg eddig a tudásukat. Az MDV klíma 2015 óta hazánkban is kapható ezért jó választás, hiszen egy techóriás áll mögötte.

Ezért jó választás az MDV klíma

A legtöbb gyártó – amikor saját terméket gyárt – nem különösebben változtat rajta, de az MDV igen. Ezt a klímát kifejezetten a közép-kelet-európai időjárási viszonyokra tervezték úgy, hogy bírja a szélsőséges időjárást, figyeltek arra, hogy rendkívül keveset fogyasszon és szinte hangtalanul működjön és a várható hosszú élettartama miatt a gyártó az MDV kültéri egységek műszaki jellemzőit is az európai piacra fejlesztette ki. Biztonságot nyújthat számunkra, hogy az MDV klímákra kiterjesztett 5 évnyi garancia is van, mindemellett nagyszerű az ár érték arányuk is.

Ismerd meg a Midea által gyártott MDV klímák széles választékát és szerezd meg most azt amelyik beleillik a lakásodba.