Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bidé

A bidé egy nem túl közismert eszköz, pedig használata sokkal higiénikusabb, mint önmagában a WC papíré. A bidé segítségével praktikus módon oldhatjuk meg a tisztálkodást a kényesebb területeken is, hiszen használata roppant egyszerű. Kínálatunkban többféle kivitelezésű bidét is megtalál, forgalmazunk álló-, fali-, elektromos és melegvizes bidéket is. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

A bidé egy, a 18. században feltalált tisztálkodási eszköz, amely a 19. században vált egyre népszerűbbé. Régen ennek az eszköznek a használata sokkal természetesebb és elterjedtebb volt, mint napjainkban. Néhány századdal ezelőtt még ugyan olyan fontos része volt a fürdőszobának egy bide, mint például maga a vezetékes víz vagy a fürdőkád.

Mi is az a bidé pontosan?

A bidé külsőleg a WC csészére hasonlító tisztálkodási eszköz. A legfeltűnőbb különbség a két tárgy között, hogy a bidé csésze egy vízfúvókával van ellátva. A köztudatban a mai napig úgy maradt meg, hogy ez egy luxus kiegészítő, pedig fontos szerepet kellene játszania a tisztálkodási szokásainkban.

A bidé előnyei

  • A bidé sokkal higiénikusabb, mint a WC papír használata, emiatt bizonyos betegségek megelőzésére a leghatékonyabb megoldást nyújthatja.
  • Több típusban is megtalálhatók. Vannak álló- és fali kialakítású bidék, illetve hátsó- és alsó kifolyású bidé csészék is.
  • A WC papírral szemben a bidé kíméletes a bőrrel.
  • Használata rendkívül kényelmes.
  • A bidé használata környezetbarát megoldás, mivel alkalmazásával csökken a háztartásban a WC papír fogyasztás.

A leggyakoribb bidé méretek

A bidé kiválasztásakor az egyik legmeghatározóbb tényező a rendelkezésre álló hely. Egy hagyományos bidé éppen akkora helyet foglal el a fürdőhelyiség teréből, mint egy WC.

Egy átlagos bidé 530x360 mm méretű, de ez a méret a gyártóktól függően plusz-mínusz kb. 5 cm-rel változhat. Léteznek természetesen kisebb kialakítású, jellemzően 490x360 mm méretű darabok, illetve vannak nagyobb kialakítású, többnyire 550x360 mm nagyságú modellek is.

Prémium minőségű bidék a Szaniter és klíma center kínálatában

Mi nem bízzuk a véletlenre. Beszállítóink kizárólag olyan prémium minőségű, tartós és elegáns bidét csészét gyártanak, ami hosszú-hosszú évekre vagy évtizedekre a fürdőszobák fontos része lesz. Nem bízunk az olcsó, silány minőségű termékekben, így kizárólag garanciális, bontatlan, új termékeket árulunk, amik csak arra várnak, hogy beszereljék őket. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése adódna bidéinkkel kapcsolatban.


WC csésze

Álló WC csésze

Fali WC csésze

Alsó kifolyású WC csésze

Hátsó kifolyású WC csésze

Monoblokkos WC

Perem nélküli WC csésze

Laposöblítésű WC

Mélyöblítésű WC

Színes WC csésze
Barna WC csésze | Bézs WC csésze | Fekete WC csésze | Kék WC csésze | Szürke WC csésze | Zöld WC csésze

Különleges WC csészék
Bidé WC | Design WC csésze | Mozgáskorlátozott WC csésze | Szögletes WC csésze

Bidé

Álló bidé

Fali bidé

Bidés WC-ülőke

Bidé ülőke

WC ülőke

Piszoár

Piszoár elválasztó