Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Toshiba klíma

A Toshiba klímák rendszerint nagyon megbízhatóak és könnyen szerelhetőek. Igaz, ez utóbbira nagyon ritkán van szükség, ugyanis szinte sosem tapasztaltunk meghibásodást a készülékeikben. A kiemelt minőség és tartósság sokszor meglátszódik az árcédulán is, azonban nem szabad elfelejteni: a klíma egy hosszú távú befektetés. Nem ritka, hogy egy Toshiba klíma akár 30 évig is üzemképes marad - ilyen élettartamnál pedig az a néhány ezer Forint különbség gyakorlatilag elolvad. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Toshiba klíma, a japán nyugalom.

Ha egyetlen szóval kellene jellemeznünk a Toshiba klímákat akkor elég lenne azt mondani, hogy japán. És ezzel mindent elmondtunk róla: egy Toshiba klíma kitűnő minőségű, a legapróbb részleteknél is rendkívül kidolgozott, innovatív, lenyűgöző megjelenésű és rendkívül környezettudatos klíma, melynek kitűnő a szervizháttere. Ám erre nagy eséllyel nem lesz szükséged, hiszen a készülék megbízható és hosszú élettartamú ezért egy értékálló és jó döntés.

A minőség maga

Egy Toshiba légkondicionáló berendezés remek döntés hiszen a friss levegő és az optimális hőmérséklet kialakításával (télen és nyáron is, köszönhetően a Toshiba inverteres klímáknak) megfelelő környezetet biztosít számunkra az otthonunkban, olyat amire mindig is vágytunk. Egyetlen „hibája” van a Toshiba klímáknak, ez pedig az, hogy picit magasabb árkategóriájúak mint a hasonló klímák, ám ezt ellensúlyozzák az olyan technikai megoldások, mint a különlegesen minőségi penész- és gombagátló antibakteriális szűrő, a csendes, szinte hallhatatlan működés, a lenyűgöző dizájn, ami miatt egy Toshiba klíma szinte díszévé válhat az enteriőrnek. A légkondinál olyan apróságokra is figyeltek, hogy a bevonatuk portaszító legyen. A Toshiba Aircon Hi-Power technológiájának köszönhetően minimalizálja a hűtési időt, így nem csak gyorsan hűt (fűt) hanem rendkívül sok energiát is megtakarít. A klímák között nagy a választék, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Ismerd meg a Toshiba klímákat és válaszd ki a számodra megfelelőt.