Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG klíma

Az LG klímák gyakorlatilag megreformálták a légkondicionálók beltéri egységeit. A rendkívül innovatív dizájn mellé párosul a kiemelt minőség, a jó szerelhetőség és a kiváló szervizháttér. Gyakorlatilag nem találkozni meghibásodott LG klímával - akár évtizedekig is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban vagy irodában. Évente 10+ millió példányt értékesítenek, ezzel pedig sok országban piacvezető klímamárkává nőtték ki magukat. Végtelenül csendes működés és minőségi összeszerelés jellemzi. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Az innováció magas foka: az LG klíma

Mára már biztosan kijelenthető, hogy az LG klímák annyira újragondolták, olyan jelentős mértékben változtatták légkondik belső egységeinek megjelenését, hogy szinte megreformálták a légkondi piacot. De az LG klíma nem csak a kimagasló dizájnról, a már már művészi megjelenéséről, hanem a rendkívül magas műszaki tartalmáról is híres, ez emeli a legjobb klímák közé. Az LG klímák szinte kivétel nélkül nagy teljesítményűek miközben rendkívül alacsony zajszintűek. A forradalmi DUAL Inverter Compressor™ technológia hatékonyan és halkan fújja a levegőt, alvó üzemmódban akár 44 dB-es zajszint környékén működik. De lehet azért remek választás, mert az LG légkondicionálók kivételes hűtőteljesítményt nyújtanak, a különleges 4 irányú légterelés pedig oda irányítja a hűvös levegőt, ahol a legnagyobb szükség van rá. Mára már elvárt, hogy a klíma energiahatékony legyen, hogy ne fogyasszon sokat, és az LG klímák ilyenek: A DUAL Inverter Compressor™ kompresszorral felszerelt légkondicionálók akár 25%-kal energiahatékonyabbak, mint az ENERGY STAR® tanúsítási követelmény. És minél több energiát takarít meg a légkondicionálója, annál alacsonyabbak a működési költségeik.

LG Klíma szerelés

Az LG klíma beszerelés éppúgy szakembert feladata, mint bármelyik másik klíma beszerelése, és éppúgy érdemes odafigyelni néhány dologra (ne legyen a beltéri egység túl messze a kültéritől, jó helyre tegyük, és jó méretű klímát válasszunk) mint bármilyen másik légkondi esetén.

Ismerd meg az LG légkondijainkat és válaszd ki közülük a hozzád illőt. Ha szakértős segítségre van szükséged szívesen segítünk.