Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC csésze

Egy megbízható, jó minőségű WC csészére minden háztartásnak szüksége van. Ha jól választunk, akkor életünk során nem lesz szükség a lecserélésére. Kínálatunkban megtalálható az összes WC csésze fajta, legyen az fali, álló, monoblokkos, színes, perem nélküli, alsó- vagy hátsó kifolyású, lapos- vagy mélyöblítésű. Válasszon kínálatunkból! Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Ravak WC Uni Chrome RimOff fekete X01794

Gyártó cikkszám: X01794
Raktáron
149.000 Ft 134.100 Ft

Ravak Uni Chrome Flat WC ülőke - fekete X01795

Gyártó cikkszám: X01795
Raktáron
65.000 Ft 58.500 Ft

Geberit iCon WC-ülőke Fehér 501.660.01.1

Gyártó cikkszám: 501.660.01.1
Raktáron
71.056 Ft

Fürdőszobánk vagy WC helyiségünk tervezése során egy nagyon fontos szempont, hogy olyan WC csészét válasszunk, amely időtálló, divatos és praktikus is. A megfelelő WC csésze kiválasztásakor rengeteg fontos tényezőt figyelembe kell venni, hogy a kiválasztott darab akár egy egész életen át teljesítse a szolgálatát a mellékhelyiségben.

WC csésze fajták

A WC csészék fajtáit megkülönböztethetjük a WC csésze típusa szerint, a kifolyás szerint, az öblítés szerint, illetve a tartály típusa szerint.

WC csésze típusok:

 • Fali WC csésze: Ebben az esetben a WC egy falba süllyesztett szerelőkereten van rögzítve
 • Álló WC csésze: Ez a WC típus a padlóra van csavarozva

WC fajták kifolyás szerint:

 • Alsó kifolyású WC csésze: Ennél a típusnál a szennyvíz alulról távozik
 • Hátsó kifolyású WC csésze: Ez esetben a szennyvíz hátulról távozik

WC csészék fajtái öblítés szerint:

 • Laposöblítésű WC: A legnagyobb előnye, hogy elkerülhető vele a visszafröccsenés
 • Mélyöblítésű WC: Előnye a szagmentesség és az egyszerű tisztíthatóság

WC tartály típusa szerint:

 • Monoblokkos WC: Ez esetben a tartályt összeépítik a WC csészével

A kínálatunkban ezeken kívül megtalálható fajták:

 • Perem nélküli WC csésze
 • Peremes WC csésze
 • Színes WC csészék
 • Különleges WC csészék

WC csésze méretek

WC csésze vásárlás előtt érdemes tisztában lenni a méretekkel, mivel általában a méretek szabják meg a lehetőségeinket. Az álló WC csészékről tudni kell, hogy nagyobb helyet igényelnek, ha pedig kevés hellyel rendelkezünk a WC számára, akkor egy fali WC csésze lesz a legjobb választás. Arra is oda kell figyelnünk, hogy a WC csésze előtt és mögött is elegendő helyet hagyjunk, hogy megfelelően be lehessen építeni a helyiségbe.

Melyik a legjobb WC csésze?

A jó WC csésze biztonságos, esztétikus, könnyen tisztítható, megfelelő méretű, de minden esetre a saját igényeinknek megfelelő kialakítású. A legjobb WC csésze az a darab, amely számunkra minden fontos elvárást kielégít, mind kialakításban, öblítés típusában, tartály típusában, illetve kifolyás- és szín szerint is.

Prémium minőségű WC csészék a Szaniter és klíma center kínálatában

Mi nem bízzuk a véletlenre. Beszállítóink kizárólag olyan prémium minőségű, tartós és elegáns WC csészét gyártanak, ami hosszú-hosszú évekre vagy évtizedekre a fürdőszobák fontos része lesz. Nem bízunk az olcsó, silány minőségű termékekben, így kizárólag garanciális, bontatlan, új termékeket árulunk, amik csak arra várnak, hogy beszereljék őket. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése adódna WC csészéinkkel kapcsolatban.