Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ravak

A csehországi Ravak az európai fürdőszoba és konyha piac egyik fő "játékosa". Az 1991-ben alapított vállalat a kezdeketől fogva nagy hangsúlyt fektet az egységes és letisztult dizájnra, mely az európai stílusú háztartásokban igen népszerű. Törekednek a legújabb és legkorszerűbb technológiákkal előállítani azt a kiemelt minőséget, mellyel a vállalat már több nemzetközi elismerést és díjat is elnyert. A 2015-ös reddot design awardon a cég elnyerte az innovatív dizájnért járó legrangosabb európai díjat. Termékeiket a világ több, mint 50 országában használják, többek között olyan nagy projektek kivitelezésekor, mint például szállodák, felhőkarcolók vagy plázák.
Rendezés:

Ismerje meg: Ravak

A Ravak alig több, mint 30 éves történelme során olyan mértékű fejlődésen esett át, ami gyakorlatilag egyedülálló az európai szaniterek piacán. A cseh székhelyű vállalatnak 1999-ben megalapult leányvállalata Magyarországon, RAVAK Rt. néven.

A cég szortimentjében kiemelt szerepet kapnak a zuhanykabinok, zuhanytálcák, kádak, kádparavánok, mosdók, szaniter kerámiák és csaptelepek. Egyedülálló módon a különálló termékek mellett komplett fürdőszobai koncepciókat is ajánlanak az egységes design érdekében.

A Ravak két fő designere (Krystof Nosal és Achim Storz) évről-évre szakavatott zsűrik előtt mérettetik meg magukat és tudásukat a cég innovatív termékein keresztül. Az elmúlt néhány évben számtalan díjat zsebeltek be, köztük RedDot Design Award, IF design Award és Elle Deco Award díjakat, melyek a kontinens legnevesebb dizájner díjai.

További érvek a Ravak mellett

  • Nagyon megbízható termékek
  • Prémium minőség európai szabványoknak megfelelve
  • Díjnyertes design megoldások
  • Innovatív termékek és gyártástechnológia
  • Fürdőszoba koncepciók
  • Kiemelt funkcionalitás minden termék esetében
  • Versenyképes árak

Vásároljon Ravak termékeket a Szaniter és Klíma Centernél

Számunkra az ügyfél a valódi érték. Mi akkor vagyunk boldogok, ha a vásárlóink is boldogok. Pont ezért kínálunk versenyképes árakat olyan prémium gyártók termékei esetében is, mint a Ravak. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire – tanácstalanság esetén segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére telefonon és emailben. Keressen minket bátran!