Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tres

A Tres több, mint 50 éves történelme során mindvégig ugyanazt a célt tartotta szem előtt: felhasználói igények kielégítése mindenki számára hozzáférhető termékekkel. A kiváló ár-érték arányú, ámde minőségi Tres termékek az európai szaniter piac egyik fontos szereplői. Termékeik egyaránt megtalálhatók háztartásokban és nagyvállalatok különböző épületeiben is. A gyár folyamatos fejlesztésével igyekszenek kielégíteni a felhasználók változó igényeit, így szinte bárki megtalálhatja a hozzá és otthonához illő csaptelepeket, szaniter kiegészítőket. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Tres Cuadro-Tres mosdócsaptelep S méret 00610102

Gyártó cikkszám: 00610102
Rendelésre
83.978 Ft

Ismerje meg: Tres

A TRES GRIFERIA egy családi vállalkozás, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az első osztályú fürdőszobai és konyhai csaptelepek, hidromasszázs zuhanypanelek, zuhanytálcák és fürdőszobai kiegészítők gyártásában és forgalmazásában. Jól meghatározott szolgáltatási céljaival és áraival, leányvállalataival Lengyelországban, Portugáliában és hamarosan Németországban, valamint a több mint 30.000 m2-es anyavállalatával Valliranában (Barcelona), ahol több mint 3000 csaptelep modellt gyártanak, a Tres az egyik legmeghatározóbb vállalat az európai piacon.

A teljes ellenőrzés alatt tartott gyártási folyamatok, a folyamatos fejlesztések, a magas minőségű szolgáltatás tette a Trest, egy magas minőségű termékeket gyártó vezető vállalkozássá az európai piacon. Maga a gyár Barcelona mellett van, és a teljes gyártás ott folyik. Erre a gyár és a tulajdonosok rendkívül büszkék. Minden csaptelep nagyon magas nyomáson tesztelve van vízzel és levegővel is. Ebből adódik, hogy a reklamációk száma nagyon csekély. Nagyon széles termék választékot kínálnak, a csaptelep-testek különböző fogantyúkkal kombinálhatók.

További érvek a Tres mellett

Röviden, felsorolás-szerűen összefoglalva a következő erényeket tudjuk a Tres mellett felsorakoztatni:

  • Családi vállalkozásból giga nagy szaniter gyártó
  • Kedvező ár prémium minőséggel vegyítve
  • Változatos stílusok és formatervek
  • Egyedülálló design
  • Strapabíró és tartós kialakítás
  • Termék garancia
  • Felhasználóbarát megoldások

Vásároljon Tres termékeket a Szaniter és Klíma Centernél

Számunkra az ügyfél a valódi érték. Mi akkor vagyunk boldogok, ha a vásárlóink is boldogok. Pont ezért kínálunk versenyképes árakat olyan prémium gyártók termékei esetében is, mint a Tres. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire – tanácstalanság esetén segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére telefonon és emailben. Keressen minket bátran!