Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HD klíma

A HD klíma tökéletes választás azoknak, akik először vásárolnának klímát otthonaikba. Az elképesztő ár-érték arány mellett nem szabad megfeledkezni a jó alkatrészellátottságról és szervizháttérről sem. Igaz, ez utóbbira igen ritkán van szükség. A HD klíma egy ún. OEM klíma márka, vagyis nem saját maguk gyártják a készülékeiket, hanem egy nagy klímagyártó termékeit forgalmazzák saját néven. Minőségére és tartósságára nincs panasz, bátran ajánlható belépő szintű klíma márka. Kérje következő klímáját szereléssel!

Tökéletes választás elsőre: a HD klíma.

Sok különlegességet rejt a HD klíma: kevesen tudják, hogy a HD betűk a Hamilton Digital-t takarják ahogy azt is, hogy ez egy (technikai értelemben vett) OEM márka, mai azt jelenti, hogy a klímát egy külső gyártó gyártja, a HD márkanév alatt. Végeredményben a HD klímák rendkívül megbízható, innovatív, akár már extrém szép megjelenésű klímák. Egy HD klíma egyész évben tökéletes hőmérsékletet tud nyújtani számodra, hiszen nyáron megbízhatóan lehűti az otthonodat télen pedig akár fő, akár kiegészítő fűtésre is használhatjuk. A HD jellemzően egy belépő szintű klíma, ami azt jelenti, hogy kitűnő ár-érték arányával egy rendkívül jó választás „első klímának”.

HD klíma fűtés

A HD klímák előnyei közé tartozik, hogy a berendezések (nagy általánosságban) -15 fok és +46 °C közötti külső hőmérséklet esetén használhatók hűtésre, -15 és +24 °C között pedig fűtésre. Mindemellett többféle levegőminőségű szűrővel teszik tisztábbá és élvezhetőbbé a lakás levegőjét miközben dolgoznak.

A HD jelenleg kétféle sorozatban határozza meg a klímákat: a Maximus sorozat egy belépő klíma, mely meghibásodás nélkül fog működni, elnyűhetetlen, egyszerűbb a megjelenése. A Design sorozat azoknak szuper választás akik szeretik a modern merészebb stílust. A klímák előnyei megmaradnak ám a beltéri egységek színesek, a lakás díszeként is funkcionálhatnak.

Ismerd meg a HD klímákat, az előnyeit, s szerezd meg magadnak akár most.