Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ablak klíma

Az ablak klíma hazánkban egy kevésbé elterjedt légkondicionáló fajta. Előnye a könnyű hordozhatóság, könnyű beszerelés és a kedvező árazás. Kifejezetten ajánlott lakó- és irodakonténerekhez, kis nyaralókba, garázsokba illetve, ahol kevés hely áll rendelkezésre.

Több, mint 10 éves szakértői tapasztalattal a hátunk mögött olyan inverteres ablak klímákat válogattunk össze, melyekben maximálisan megbízunk. Kérje szereléssel!

Rendezés:

Fisher FWI-120BE-R ablak klíma (3.65 kW)

Gyártó cikkszám: FWI-120BE-R
Előrendelhető
190.487 Ft

Fisher FWI-90BE-R ablak klíma (2.7 kW)

Gyártó cikkszám: FWI-90BE-R
Előrendelhető
170.167 Ft

GREE GJC09AF-E6RNB3A ablak klíma (2.7 kW)

Gyártó cikkszám: GJC09AF-E6RNB3A
Előrendelhető
214.757 Ft 193.300 Ft

Ablak klíma: átmenet a mobil és split klíma között

Az ablak klímák kevésbé terjedtek el hazánkban, mint a split klímák vagy a mobil klímák. Pedig sok esetben tökéletes alternatívája lehet ezeknek a készülékeknek is. Egy inverteres ablak klíma ugyanis alacsony fogyasztással képes kis helyiségeket lehűteni és még a szobából sem vesz el helyet.

Az ablak klíma működése

Magának az ablak klímának a működési elve nagyon hasonlít egy mobil klímáéhoz. A kondenzátor ugyanúgy a készüléken belül helyezkedik el és gyakorlatilag az eszköz hátulján távozik a meleg levegő.

Az ablak klímát - ahogyan a nevében is szerepel - az ablakba kell szerelni úgy, hogy az eleje a szoba felé nézzen. Az ablak többi részét, ahol az esetleges meleg levegő bejuthat a szobába többféle módon is le lehet szigetelni. A barkács megoldások általában kevésbé hatékonyak, így előbb-útóbb szükség lesz egy gyári beépítőkeret megvásárlására is.

Ablak klíma vélemények

Az ablak klímáról szinte csak jó véleményeket hallani. Amennyiben olyan helyre szerelik őket, ahova „valók”, úgy semmilyen panasz nem származhat az ilyen készüléket vásárlók felől. Érdemes nyaralókba, garázsokba, horgászházakba vagy konténerekbe szerelni, ahol nincs szükség az állandó és nagy teljesítményű klimatizálásra.