Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Geberit

A Geberit az európai épületgépészeti piac abszolút piacvezető szereplője, de fürdőszobaberendezéseik és keremáik is jelentős szerepet töltenek be a termékpalettájukban. Fókuszukban a fenntarthatóság áll, egyfajta hitvallásként tekintenek rá. Innovatív szanitereik a legfelsőbb minőséget képviselik, miközben a felhasználók pénztárcáit is figyelembe veszik az árazás során. A Geberit kétségtelenül az egyik legbiztosabb választás ha otthonát minőségi, tartós és rendkívüli módon innovatív termékekkel szeretné felszerelni. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Ismerje meg: Geberit

Minőség. Megbízhatóság. Innováció.

Három szó, ami tökéletesen leírja a Geberit filozófiáját, amihez közel 150 éve ragaszkodik a vállalat. A felhasználók bíznak a gyártó termékeiben.

A globálisan működő, európai piacvezető szanitergyártó vállalat egyedülálló megoldásokat kínál mindenki számára, akik fürdőszoba vagy konyha felújításba vágják fejszéjüket. Kifinomult stílusok, biztonságos kialakítás és elképesztő tartósság jellemez minden Geberit terméket, ami a gyártósorról legördült.

A Geberit hosszú évek óta gyümölcsöző együttműködést ápol tervezőirodákkal, építészirodákkal és nagykereskedőkkel. Ügyfeleik és partnereik minden tapasztalata megtalálható termékeikben.

További érvek a Geberit mellett

  • Svájci minőség
  • Valódi innovációk termék és gyártástechnológiai szinten
  • Fenntartható gyártás és forgalmazás
  • Ügyféltapasztalatokon alapuló termékfejlesztés
  • Egyedi megoldások és stílusok
  • Magas megbízhatóság és tartósság
  • Értékteremtő termékek

Vásároljon Geberit termékeket a Szaniter és Klíma Centernél

Számunkra az ügyfél a valódi érték. Mi akkor vagyunk boldogok, ha a vásárlóink is boldogok. Pont ezért kínálunk versenyképes árakat olyan prémium gyártók termékei esetében is, mint a Geberit. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire – tanácstalanság esetén segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére telefonon és emailben. Keressen minket bátran!