Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fujitsu klíma

A Fujitsu klímák már hosszú évtizedek óta egyfajta etalont jelentenek a légkondicionálók piacán. Rendkívül magas minőség, hosszú élettartam, hasznos funkciók és csendes működés jellemzi őket - emiatt bármilyen felhasználásra bátran ajánljuk őket. A Fujitsu klíma már közel 50 országban piacvezető, ami egyértelműen a kiemelt minőségnek, a több éves garanciának és a jó ár-érték aránynak köszönhető. Könnyű szerelhetősége és jó alkatrészellátottsága miatt hosszú távon is egy logikus befektetés. Kérje szereléssel következő klímáját!
Rendezés:

Fujitsu Design ASYG07KGTE / AOYG07KGCA oldalfali split klíma (2 kW)

Gyártó cikkszám: ASYG07KGTE / AOYG07KGCA
Raktáron
435.029 Ft 429.900 Ft

Fujitsu Design ASYG09KGTE / AOYG09KGCA oldalfali split klíma (2.5 kW)

Gyártó cikkszám: ASYG09KGTE / AOYG09KGCA
Raktáron
492.800 Ft 459.900 Ft

Fujitsu Design ASYG12KGTE / AOYG12KGCA oldalfali split klíma (3.4 kW)

Gyártó cikkszám: ASYG12KGTE / AOYG12KGCA
Raktáron
538.652 Ft 529.900 Ft

Fujitsu klíma: az imázs és ami mögötte van

A Fujitsu az egyik legkedveltebb és legkeresettebb légkondi márka a piacon köszönhetően annak, hogy az egyik legmegbízhatóbb – olyan - márka, melynek minden egyes típusa a hosszú használatra és a komoly igénybevételre van tervezve.  (A Fujitsu az egyik leggazdaságosabb klímamárkának számít mert amikor az egységek maximális fokozaton és teljes üzemmódban működnek még akkor is takarékoskodnak az árammal)

Minden körülmények között jól teljesít

A Fujitsu klímák egyik legnagyobb erénye (a kimagasló design, a rendkívüli energiatakarékosság mellett) az is, hogy a gyártója nagy tapasztalattal rendelkezik hiszen lakás- és ipari méretű klímákat is gyártanak. A Fujitsu klíma fűtésre is gazdaságosan használható: egy Fujitsu inverteres klíma alkalmas arra, hogy a hűvösebb őszi napokon rásegítsünk a fűtésre vele, vagy akár hosszabb távon is használhatjuk fűtésre. 

A Fujitsu klíma előnye a kimagasló dizájnja, ami miatt éppúgy beleillik egy nappali, mint egy hálószobai enteriőrbe. Általános előnyük, hogy a készülékek szinte hangtalanok, elnyűhetetlenek, típustól függően programozhatóak és a tervezésük során mindennél fontosabb volt, hogy minél könnyebben telepíthetők és minél egyszerűbben használhatóak legyenek.

Természetes, hogy a Fujitsu klímák a japán tökéletességet a kifinomult ízlést és a legmodernebb technikát jelentik akár klasszikus, akár különlegesebb Fujitsu légkondi a vágyad.

Ismerd meg a kínálatot, kattints és válaszd ki a számodra ideális Fujitsu klímát most!