Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőszoba felszerelések

Rendezés:

AREZZO design Click Clack lefolyó, matt ezüstszürke AR-167956

Gyártó cikkszám: AR-167956
Rendelésre
19.850 Ft

AREZZO design Click Clack lefolyó, matt beige AR-168279

Gyártó cikkszám: AR-168279
Rendelésre
19.850 Ft

AREZZO design Click Clack lefolyó, matt zöld AR-168280

Gyártó cikkszám: AR-168280
Rendelésre
19.850 Ft

AREZZO design Click Clack lefolyó, matt kék AR-168281

Gyártó cikkszám: AR-168281
Rendelésre
19.850 Ft

AREZZO design SPRINGFIELD falsík alatti zuhanyszett AR-50SET

Gyártó cikkszám: AR-50SET
Rendelésre
159.990 Ft

AREZZO design WAKEFIELD falsík alatti zuhanyszett AR-70SET

Gyártó cikkszám: AR-70SET
Rendelésre
153.990 Ft

AREZZO design 300 W-os fűtőpatron - fekete AR-VT300B AR-VT300B

Gyártó cikkszám: AR-VT300B
Rendelésre
36.170 Ft

AREZZO design 300 W-os fűtőpatron - fehér AR-VT300W AR-VT300W

Gyártó cikkszám: AR-VT300W
Rendelésre
31.010 Ft

AREZZO design 400 W-os fűtőpatron - fekete AR-VT400B

Gyártó cikkszám: AR-VT400B
Rendelésre
36.170 Ft

AREZZO design 400 W-os fűtőpatron - króm AR-VT400C

Gyártó cikkszám: AR-VT400C
Rendelésre
38.770 Ft

A fürdőszoba története

Babilonban boltíves fedésű utcai csatornahálózat volt kiépítve a szennyvízelvezetésre, míg Egyiptomban – tudomásunk szerint – Kleopátra a fürdőmedencéjét rendszeresen szamártejjel tölttette fel fürdőzései alkalmával. A görög mintára épült római fürdők komfortfokozata még a ma embere számára is irigylésre méltó.

A modern fürdőzés megteremtését a római korból származtatjuk, amikor is a polgárok házaiban megjelentek az első fürdőhelyiségek. Külön meg kell említeni, hogy ebben az időben, de már Egyiptom nagyvárosainak villáiban is, külön helyiségek épültek olyan célra, amelyben az éjjeliedényeket tárolták. Ezek lehettek a mai WC ősi megfelelői.
A középkori Rómában balneumokat használt a nép tisztálkodásra. Az otthonokban úgynevezett mosókonyhákban fürödtek, amelyeket latinul lavantrináknak neveztek. A fiatalság és a szegényebb polgárok a Tiberiszt használták tisztálkodásra. Augustus császár görög mintára közfürdőket építtetett, de a birodalom vége felé, Konstantinos idejében, Róma már közel 1000 balneummal rendelkezett. A görög fürdőket termáknak nevezték, amelyek nemcsak a tisztálkodás igényeit elégítették ki, hanem a kikapcsolódást, a szórakozást, az üzletelést és az örömszerzés időtöltését is biztosították.
A középkor vallásos embertípusa a meztelenséget szégyenletes cselekedetnek minősítette, és ezért a jó módban élő emberek többsége a tisztálkodási szokásokat mellőzte, vagy csak ruhástól volt hajlandó, úgynevezett merülődézsákban megfürdeni. Rómában a szennyvizet föld alatti kiépített csatornákon keresztül a lakott területekről a vízgyűjtőkbe vezették a város alatti folyószakaszba. Ezt a módszert később a XIX. század közepén vezették be újra a nagy járványok leküzdésére Európa-szerte.

Budapesten 1870-től Bazalgette angol mérnök útmutatásai alapján került ez a csatornarendszer kiépítésre. Ma is ez a rendszer található a főváros alatt, amely kétmillió embert szolgál ki hibátlanul. Ez a csatornarendszer teszi lehetővé, hogy a mai értelembe vett fürdő- és WC-helyiségek otthonunk igen fontos részét képező, mára már luxust sugárzó helyiségeivé váljanak.

 

 

Rendezze be egyszerűen a fürdőjét, vásároljon fürdőszoba webáruházból!

fürdőszoba webáruházEgy fürdőszobába viszonylag sok holmi kell ahhoz, hogy elmondható legyen, teljesen be van rendezve, és tökéletesen komfortos használatot nyújt. Egy komplett fürdőszoba berendezéshez számos dologra van szükség a szaniterektől kezdve a fürdőszobabútorokon át az olyan kiegészítőkig, mint a falra szerelhető fogkefetartó.

Nyilvánvalóan rengeteg időt és energiát emészt fel ezeket a holmikat több helyről is beszerezni, utánajárni, hol, mi, mennyibe kerül. Válassza inkább a kézenfekvő megoldást, és vásároljon fürdőszoba webáruházból, hogy csak annyi időt töltsön a fürdőszoba berendezésével, amennyi feltétlenül szükséges!

Fürdőszoba webáruházunkban mindent egyetlen helyen megtalál és meg is vásárolhat a lehető legkényelmesebben. Termék kínálatunkban ismert márkák modelljeit találja, amikben nem fog csalódni. Tervezzen hosszú távra stílusos, prémium minőségű kiegészítőkkel!

Fürdőszoba webáruházunk Ön előtt is nyitva áll! Elérhetőségeink egyikén szívesen nyújtunk információt termékeinkről!

 

Egyszerű fürdőszoba-felújítás? Tekintse meg szaniter webshopunk választékát!

szaniter webshopA tavasz nemcsak a különböző szabadidős programokhoz biztosít megfelelő körülményeket, hanem az ingatlanfelújításokhoz is. Természetes, hogy ilyen munkálatok előtt az emberek szeretnék minél egyszerűbben és gyorsabban beszerezni a felhasználni kívánt alapanyagokat. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és a felújításhoz szüksége lesz mosdóra, vécére, vagy fali piszoárra, fedezze fel szaniter webshopunk választékát!

Szaniter webshopunkban minden olyan terméket megtalálhat, amire szüksége lehet egy fürdőszoba vagy mellékhelyiség felújításához. Webáruházunk választékával kapcsolatban fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb termékeket biztosítsuk a felújításokhoz, így a végeredmény egy modern fürdőszoba, ami a manapság uralkodó igényeket minden szempontból kielégíti.

Szaniter webshopunk választékát bárhol, bármikor elérheti, ennek köszönhetően könnyedén igazodhat szabadidejéhez. Tőlünk időben, kapkodás nélkül beszerezheti a szükséges szanitereket, így mire elkezdődnek a munkálatok, minden rendelkezésre fog állni. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Spóroljon időt szaniter webáruházunkkal!

Spóroljon időt szaniter webáruházunkkal!

Aki lakásfelújításba kezd, gyorsan szembesülni fog vele, hogy bizony nem kis munkára vállalkozott. Rengeteg mindent be kell szerezni, az új berendezésektől kezdve a szerszámokon át a burkolóanyagokig számtalan dologra szükség van. Szaniter webáruházunkban mindent egy helyen megtalál, ami a fürdőszobához kellhet!

Mivel ennyi mindent kell beszerezni, amit csak lehet, érdemes online megrendelni. Ha valaki az internetesrendelést választja, azzal rengeteg időt spórol, már pedig az idő pénz! Amíg mindent megvásárolna személyesen, annyi idő alatt sokkal több mindent elvégezhet egyszerűen, otthonról. A plusz előnyök, mint a sorban állás elkerülése és a cipekedés vagy szállítás problémájának kiküszöbölése még meggyőzőbbé teszik a vásárlásnak ezt a formáját. Szaniter webáruházunk széles kínálattal várja fürdőszobai burkolatokból, bútorokból, csaptelepekből, kádakból és mosdókagylókból is!

Forduljon bizalommal hozzánk, tekintse meg szaniter webáruházunk kínálatát, és rendeljen online termékeinkből!