Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitsubishi klíma 7 kw

Mitsubishi klíma 7 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 65-90 négyzetméter. A Mitsubishi klíma neve gyakorlatilag egybeforrt a tartóssággal. Aligha jut más márka az eszkünkbe, ha egy kiemelten jó minőségű, tartós és könnyen szerelhető klímát keres. A Mitsubishi klímáknál abszolút érezni a prémium anyaghasználatot: robosztus kültéri egységeik nem csak nagyok, de elképesztően kifinomultak és tartósak is - szinte hangtalanul működnek! Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Mitsubishi MSZ-AP71VGK fali split klíma beltéri egység (7.1 kW)

Gyártó cikkszám: MSZ-AP71VGK
Előrendelhető
261.598 Ft

Mitsubishi MSZ/MUZ-AP71VGK oldalfali split klíma (7.1 kW)

Gyártó cikkszám: MSZ/MUZ-AP71VGK
Előrendelhető
685.570 Ft

Mitsubishi MXZ-4F72VF split klíma kültéri egység (7.2 kW)

Gyártó cikkszám: MXZ-4F72VF
Előrendelhető
864.313 Ft

Mekkora szobához valók a Mitsubishi klímák 7 kW teljesítményszinttel?

A 7 kW teljesítményszinttel rendelkező Mitsubishi klímákat kb. 65 – 90 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 7 kW teljesítményű Mitsubishi klíma?

Egy Mitsubishi klíma 7 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 7000 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 2000-2200 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a Mitsubishi inverteres klímákról?

A Mitsubishi klíma neve gyakorlatilag egybeforrt a tartóssággal. Aligha jut más márka az eszünkbe, ha egy kiemelten jó minőségű, tartós és könnyen szerelhető klímát keres. A Mitsubishi klímáknál abszolút érezni a prémium anyaghasználatot: robosztus kültéri egységeik nem csak nagyok, de elképesztően kifinomultak és tartósak is - szinte hangtalanul működnek! Modern beltéri egységeikkel pedig gyakorlatilag bármely otthonban vagy irodában megállják a helyüket.