Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tres Cuadro Exclusive egykaros döntött mosdócsaptelep cascade kifolyóval fehér-króm 00620101BL

Tres
138.798 Ft (109.290 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 00620101BL
Elérhetőség: Rendelésre

Ingyens szállitás

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Színinformation_mark
Fehér/Króm
138.798 Ft (109.290 Ft + ÁFA)

Leírás

  • Egykaros döntött mosdócsaptelep
  • Cascade kifolyóval
  • Fehér-króm színben

  • Prémium csaptelep a Szaniter és Klíma Centertől

    Sokan kérdezik, hogy mitől válik egy csaptelep prémium termékké? ... A gyártók évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött fejlesztik hosszú éveken keresztül azokat a megbízható mechanikákat, ami például a Tres Cuadro Exclusive egykaros döntött mosdócsaptelep cascade kifolyóval fehér-króm 00620101BL termékünkben is megtalálható. Egy csaptelepet hosszú távra (legalább 5-10 évre) vásárol az ember, így jogos az elvárás, hogy a tervezett élettartama alatt megbízhatóan és hibátlanul működjön. Valójában ez a prémium csaptelepek legnagyobb előnye: nem kell fél évente cserélni őket, miközben akár évtizedeken keresztül is korszerű marad a stílusuk. Mi azt javasoljuk, hogy jól átgondoltan válasszon csaptelepet, továbbá mindenképp prémium gyártók termékei közül válogasson. Nálunk kizárólag ilyen csaptelepeket talál.

    Letisztult fehér csaptelep, mely nyugalmat áraszt

    Egyre több vásárlónk keres kimondottan fehér csaptelepeket. A fehér szín minden esetben letisztultságot, minimalizmust és makulátlan érzetet kelt fürdőszobájában. A Tres Cuadro Exclusive egykaros döntött mosdócsaptelep cascade kifolyóval fehér-króm 00620101BL termékünk kiválóan kombinálható szürke vagy fekete burkolatokkal és fa (hatású) berendezésekkel. Rendkívül szolid megjelenésének köszönhetően beleolvad a fürdőszoba enteriőrjébe, így se nem hivalkodó, se nem zavaró a szemnek a fehér csaptelep szín- és formavilága. Ha egy évtizedeken keresztül is korszerű dizájnra vágyik, akkor jó helyen jár.

    Egykaros kialakítás

    Az egykaros csaptelepek legnagyobb előnye a könnyű kezelhetőség és víztakarékosság. Nem véletlen, hogy hosszú évek óta ez a kialakítás uralja a csaptelepek piacát, hiszen a felhasználók is élvezik ezeket az előnyöket. Kis fürdőszobákban és méginkább kis mosdókagylókhoz is ez a kialakítás a javasolt, hiszen oldalra és középre is elhelyezhető a kétkaros változatokkal ellentétben. Mára a megbízhatóságuk is rengeteget fejlődött, gyakorlatilag "elromolhatatlan" a lengőkaros része, emiatt biztosan nem kell új csaptelepet vásárolnia félévente.

    Tres - használhatóság mindenek felett

    A Tres több, mint 50 éves történelme során mindvégig ugyanazt a célt tartotta szem előtt: felhasználói igények kielégítése mindenki számára hozzáférhető termékekkel. A gyár folyamatos fejlesztésével igyekszenek kielégíteni a felhasználók változó igényeit, így szinte bárki megtalálhatja a hozzá és otthonához illő csaptelepeket, szaniter kiegészítőket. A Tres Cuadro Exclusive egykaros döntött mosdócsaptelep cascade kifolyóval fehér-króm 00620101BL termékük kiváló ár-érték arányú, ámde minőségi termék, az európai szaniter piac méltó tagja.

    Paraméterek

    Magasított mosdó csaptelep Nem
    Elhelyezés Álló mosdó csaptelep
    Működtetés Egykaros mosdó csaptelep
    Típus Vizesés csaptelep

    Szállítási információ

    Szállítási információ