Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

A klíma az irodában is nélkülözhetetlen!

2020. 06. 15. 10:51:57

Szerencsére ma már a legtöbb cégvezető tisztában van vele, hogy mennyi minden múlik azon, hogy megfelelő körülmények között dolgozhassanak az alkalmazottak. Ha ugyanis jól érzik magukat a munkahelyükön, akkor sokkal hatékonyabban tudják elvégezni a feladataikat, és talán egyértelmű, hogy ez mindkét félnek érdeke. Tekintettel az utóbbi években jellemző nyári forróságra, egy modern irodából ma már nem hiányozhat a klíma, ami az ideális hőmérsékletért felel még a legnagyobb kánikulában is.

A Hangsorhe, Kludi, illetve Grohe termékekkel vendégei is elégedettek lesznek!

2020. 06. 15. 10:46:12
Egy szálláshelyen nagyon fontos biztosítani azt, hogy a vendégek jól, szinte otthon érezzék magukat, hiszen ezért fizetnek. A pénzükért cserébe joggal várják el, hogy az ott lévő felszerelések, eszközök kifogástalanul működjenek, ezért a szálláshelyek üzemeltetőinek érdemes olyan berendezéseket vásárolnia, amik nem okoznak majd csalódást senkinek. A zuhanyrendszerek tekintetében például a legjobb választást a Hangsrohe, Kludi vagy a Grohe termékek jelentik, hiszen ezek a márkák a kiváló minőségükről és a tartósságukról híresek. 

Hangsrohe, Kludi és Grohe termékek a minőség szerelmeseinek!

2020. 05. 27. 11:16:31

Vannak olyan termékek, amelyektől elvárjuk, hogy hosszú ideig működjenek problémamentesen. Ezek közé tartoznak a zuhanyrendszerek is, amelyeket senki sem szívesen cserél le néhány hét vagy hónap múlva. Ezért fontos, hogy a zuhanyrendszerek kiválasztásakor ne az ár legyen az elsődleges szempont, mert a legolcsóbb termék szinte biztosan nem lesz hosszú életű.

A mobil klímák előnyei

2020. 05. 27. 11:13:54
Az utóbbi néhány évben nyaranta egymást követték a hőségriadók, amiket néha egyre nehezebb elviselni. Amikor már nagyon átmelegszik a lakás, és nem mozog a levegő éjszaka sem, az megnehezíti az ember pihenését is. Ennek elkerülésére sokan szerelik fel otthonukat klímával, azonban ez nem mindig kivitelezhető, illetve nem éri meg minden esetben beruházni egy ilyen berendezésbe.

A klíma vásárlást nem érdemes tovább halogatni!

2020. 05. 27. 11:10:06

Lassan megérkezik a nyár, az idő napról napra melegebb. Ilyenkor már mindenképp érdemes gondoskodni otthonunk árnyékolásáról, illetve hűtéséről, hiszen, ha megérkezik az első hőhullám, akkor néhány nap alatt is kellemetlenül felmelegszik a lakás. Célszerű átnézni az árnyékolókat, hogy szükség van-e javításra, de annak, aki idén szeretné légkondicionálóval felszerelni otthonát, nem érdemes tovább halogatnia a klíma vásárlást sem.

Hangsrohe, Kludi és Grohe, avagy a zuhanyrendszerek legjobbjai

2020. 04. 21. 09:30:25

Az, hogy kádat vagy zuhanykabint válasszunk-e otthonunkba, örök kérdés. Nincs egyértelmű válasz, mert mindkettőnek megvan a maga előnye, ráadásul az emberek többsége ragaszkodik egyikhez vagy másikhoz. Azonban nagyon fontos, hogy bármelyiket is válasszuk, megbízható szanitereket, illetve kiegészítőket vásároljunk hozzá, különben könnyen csalódás lehet a vége. A zuhanyzás szerelemeseinek jó szívvel ajánljuk például a Hangsrohe, a Kludi és a Grohe termékeket, amelyek hosszú távon is megállják majd a helyüket a fürdőszobában. 

Klíma webáruházunk megbízható termékekkel áll rendelkezésére!

2020. 04. 21. 09:26:23

Egyre melegebb van, lassan újra itt a nyár. Aki eddig még nem gondoskodott otthona hűtéséről, annak sem érdemes tovább halogatnia ezt a feladatot, mert már az első hőhullámok közeledtével nehezebb megbízható klímaberendezést vásárolni, illetve olyan szakembert találni, aki vállalja a beszerelést. Természetesen fontos, hogy a légkondicionáló vásárlását alapos utánajárás előzze meg, mert sajnos sok olyan termék van a piacon, ami nem megbízhatóan működik, sokat fogyaszt, illetve gyakran igényel szervizelést. Ha biztosra szeretne menni, akkor a legjobb, ha klíma webáruházunkhoz fordul, ugyanis nálunk csak a legjobb márkák készülékeit találja: a Fujitsu és a Fischer mellett a teljesség igénye nélkül kínálunk még Panasonic, Gree és Midea termékeket is.

Zuhanyrendszerek: minden egyben!

2020. 03. 06. 12:42:53

zuhanyrendszerek lényege az összetettségükben rejlik, hiszen mindent tartalmaznak, amire az embernek szüksége lehet a tisztálkodáshoz, sőt, bizonyos típusok még többet is. Egyre népszerűbbek, ami számos tényezőnek köszönhető.

Klíma webáruház: készüljön velünk a nyárra!

2020. 03. 06. 12:39:00

Hamarosan ismét itt a nyár, amikor ismét terítékre kerül a klímaberendezés megvásárlása. Sokan a legnagyobb hőségben ébrednek rá arra, hogy szükségük lenne egy klímára, épp ezért a nyár közepén már hiánycikknek számít minden, ami egy kicsit is képes enyhíteni a lakásokban uralkodó meleget.

A Kludi zuhanyrendszerekkel garantáltan elégedett lesz Ön is!

2020. 02. 24. 08:47:45

A fürdőszobák kapcsán örök kérdés, hogy mit érdemes választani: fürdőkádat vagy zuhanyzót? Van, aki ragaszkodik valamelyikhez, de van, aki szívesen vált. Egy időben többen választották inkább a kádat, de napjainkban egyre népszerűbb a zuhanyzás, hiszen számos előnye van az ülőfürdővel szemben. Sokkal frissítőbb, kevesebb vizet fogyaszt, valamint egészségesebb is. Sokan csak azért döntenek mellette, mert úgy gondolják, hogy kényelmesebb, azonban ez tévedés! A mai, modern technikának köszönhetően már nem csak a kádban lehetséges az otthoni wellness élmény átélése. A Kludi zuhanyrendszerek mindenkinek garantáltan meghozzák azt, amit a zuhanyzástól vár.