Bugnatese

 

A Bugnatese gyár egy szilárd talpakon álló cég, amely folyamatosan ellenáll a piac viharainak, és biztos pontot nyújt a konyhák, fürdőszobák világának tervezésében.

Rubinetteria Bugnatese olaszországi csaptelep gyár erőssége a hagyomány és a szolgáltatás. A cég 60 éves múltra tekint vissza, 1950-ben Cipriano Marietta alapította. Fennállásuk óta nagy figyelmet fordítanak a tervezésre és a minőség ellenőrzésre, amely a legkisebb részletekre is kiterjed.

A titok:

 

  • 60 év történelme, tapasztalata
  • Elsődleges szempont, minden egyes termék egyedisége, formába öntése
  • Minőség és a folyamatos minőség-ellenőrzés a gyártásban


A Bugnatese büszke arra a minőségre, hogy a „made in Italy”gyártási megjelölés minden tekintetben a valóságot takarja.

A Bugnatese termékek formája magába foglalja a sok éves tapasztalatot, az olasz szenvedélyt, az álmokat, a megújhodást.

A Bugnatese kollekciók kiemelik a fürdőszobák ragyogását, amely ezáltal több lesz, mint tiszta funkcionális követelmény.

Amennyiben mediterrán, meleg stílusú fürdőszobát álmodott, akkor a jelen pillanatban a legnagyobb választékkal rendelkező gyár termékei közül válogathat.

A nosztalgikus csaptelepek mind hagyományos, kétgombos, mind egykaros változatban megtalálhatóak a Bugnatese gyár kínálatában. Több féle kollekció, több féle színben. A nagy színválaszték nemcsak a csaptelepekben, de a fürdőszobai kiegészítőkben és esőztető rendszerekben is visszaköszön.

A nosztalgikus csaptelepek mind hagyományos, kétgombos, mind egykaros változatban megtalálhatóak a Bugnatese gyár kínálatában. Több féle kollekció, több féle színben. A nagy színválaszték nemcsak a csaptelepekben, de a fürdőszobai kiegészítőkben és esőztető rendszerekben is visszaköszön.


Újdonság a bugnatese termékpalettán, hogy az egykaros, de mégis nosztalgikus „Oxford” család már termosztátos kivitelben is rendelhető, - az előre beállított hőfokkal még kényelmesebbé téve mindennapi fürdőszobai használatát.

Amennyiben felújítás előtt áll, ebben a stílusban a fal alatti-szerelésű bugnatese termosztátos csaptelepek könnyedén beépíthetőek, de ha már burkolás után keresi az Önnek legmegfelelőbbet, akkor falon kívüli kivitelben is megtalálhatóak ezek a fajta csaptelepek.

Ha egy csipetnyi ragyogást szeretne, finom, nem feltűnő vonalakkal ötvözve, akkor a Bugnatese gyár tervezői Önnek álmodták meg a swarovski kristályos csaptelepeket. Ezek a termékek a modern és nosztalgikus stílusú családoknál is megtalálhatóak, természetesen a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt.

A minimál design sem hiányozhat a Bugnatese kínálatból, melyben szögletes és kerek, vagy a kettő ötvözését alkották meg a termékekben a designerek.  
Kis és nagyméretű porcelán mosdókhoz egyaránt talál ugyanazon a családon belül csaptelepeket.

Nem kell lemondania arról, ha ugyanazt a stílust szeretné követni minden vizes helyiségében.

A letisztultabb formát kedvelő vásárlók igényét is szem előtt tartva fejlesztette ki a Bugnatese gyár térben álló csaptelepeit és esőztető rendszerét.

A bugnatese konyhai csaptelepek választéka is igen sokrétű. Szögletes, kerek formák többféle megoldással: kihúzható zuhanyfejes, dönthető csaptelepek egyaránt megtalálhatóak a választékban.   

A Bugnatese gyár csaptelepeinek a legapróbb részletei is kidolgozottak, megjelenésükben elegánsak, így méltó ékkövei lesznek a fürdőszobáknak és a konyháknak.

Rendezés:
Raktáron
290.115 Ft
Ár
Gyártó
Vásároljon nálunk

Gyors vásárlás, regisztráció mentesen!

Kiemelt Akcióink !
Elérhetőségek
R.M.G. SALES KFT.
Tel.: +36308159597
Tel.: +36305178886
Email: radovits.milan@gmail.com
Cím: 1221 Budapest, Arany János Út 48.