Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Wellis Malawi 170 jobbos E-Drive hidromasszázs kád csaptelep nélkül - WK00164-2

Wellis
598.400 Ft (471.181 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: WK00164-2
Elérhetőség: Rendelésre

Ingyens szállitás

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
598.400 Ft (471.181 Ft + ÁFA)

Leírás

Malawi kádunkra leginkább a letisztultság és az egyenes formatervezés jellemző. A hagyományos kádak kedvelőinek kitűnő választást ígér, de egy modern stílusú fürdőszoba csodás kelléke is lehet egyben. A kiváló minőségi akrilkád fontos szerepet játszhat a nyugodt percekre és kikapcsolódásra vágyó fürdőzőknél. A pezsgőfürdő motorral felszerelt darabok percenként akár több mint 200 liter vizet képesek áramoltatni, egészen varázslatos és gondtalan relaxációs élményt biztosítva. 

Alapfelszereltség:

  • 3,2 mm vastag akril kádtest
  • műgyanta-üvegszálas erősítés a kádtesten
  • alján 20 mm vastag lemezerősítéssel
  • Keretes lábszerkezet
  • Kádelőlap + 1 oldallap
  • Automata túlfolyó, leeresztő szelep + szifon
  • AJÁNDÉK: kádperem rögzítő szett
  • E-Drive™ masszázsrendszer:
    - 6 Mikro fúvókás V-Concept™ hátmasszázs
    - 4 Midi fúvókás oldalmasszázs
    - 2 Midi fúvókás lábmasszázs
    - 10 fúvókás pezsgőfürdő rendszer
  • LCD kijelző
  • digitális, érintőgombos vezérlés
  • színterápiás világítás
  • csőkiszárító rendszer
  • ózonos vízfertőtlenítés
  • biztonsági zár
  • Vízmennyiség: 190 l


Súly: 75.00 kg

Méret: 170x75x60cm


Wellness a saját otthonában

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne az 5 csillagos wellness élményét a saját otthonában átélni? Ez már közel sem megvalósíthatatlan! A Wellis Malawi 170 jobbos E-Drive hidromasszázs kád csaptelep nélkül - WK00164-2 termékkel pontosan úgy érezheti magát, mint egy prémium kategóriás szálloda wellness részlegében. Sőt, annál sokkal intimebb és nyugodtabb élményben lesz része, hiszen egymagában vagy a családjával együtt élvezheti az otthoni wellness nyújtotta előnyöket. Munka után, hétvégén vagy ünnepek alkalmával kívánni sem lehet többet, mint egy pihentető kényeztetés.

Hidromasszázs megoldás kis fürdőszobákba (egyenes forma)

A hidromasszázs kádak a hagyományos fürdőkádak továbbgondolt, "extrásabb" változatai. Jellemzőjük, hogy a bennük lévő vizet nem képesek felmelegíteni, így már eleve forró vízzel kell feltölteni őket pont úgy, mint egy hagyományos fürdőkádnál. Sokan azt gondolják, hogy mindez csak a nagy fürdőszobával rendelkező háztartásokban kivitelezhető, pedig a A hidromasszázs kádak a hagyományos fürdőkádak továbbgondolt, "extrásabb" változatai. Jellemzőjük, hogy a bennük lévő vizet nem képesek felmelegíteni, így már eleve forró vízzel kell feltölteni őket pont úgy, mint egy hagyományos fürdőkádnál. Sokan azt gondolják, hogy mindez csak a nagy fürdőszobával rendelkező háztartásokban kivitelezhető, pedig a Wellis Malawi 170 jobbos E-Drive hidromasszázs kád csaptelep nélkül - WK00164-2 termékünk egyenes formájának köszönhetően már a legkisebb fürdőszobába is telepíthető. Nincs is jobb annál, mint egy hosszú nap után elmerülni az otthoni wellnessének hidromasszázs kádjában és kiengedni a hét fáradalmait.

Wellis - az otthoni wellness szakértője

A Wellis mindössze egy néhány fős családi vállalkozásból nőtte ki magát Európa és Amerika egyik legnépszerűbb "otthoni wellness" gyártójává. A cég a megalakulása óta (2003) törekszik a legmodernebb és legjobb minőségű technológiák és alapanyagok felhasználására, ami számtalan termékinnovációt hozott létre az elmúlt években. A Wellis termékek abszolút csúcsminőségűek, legyen szó a fürdőszobai, bútor vagy wellness részlegükről. Szerepük megkérdőjelezhetetlen az európai szauna és jakuzzi gyártásban, a legmodernebb technológiák alkalmazásával kiemelkedő eredményeket értek el az elmúlt években.

Paraméterek

Hosszúság (cm) 75cm
Lefolyó Oldallefolyós
Szélesség (cm) 170cm
Forma Egyenes

Szállítási információ

Szállítási információ