Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Syen kazettás 7.0kW split klíma Inverteres SKH71/A-T

SYEN
758.571 Ft (597.300 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: SKH71/A-T
Elérhetőség: Rendelésre

Klíma ingyens szállitás

Máshol olcsóbban látta?
Szerelési információt szeretne?

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Kapható választék:
Szerelés:
758.571 Ft (597.300 Ft + ÁFA)

Leírás

Syen UM kazettás SKH71/A-T

Hűtési teljesítmény 7.0 kW
Energiaosztály A+ / A+
Méretek (beltéri) 950x950mm
Garancia 5 év

Klíma szereléssel

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba a Syen kazettás 7.0kW split klíma Inverteres SKH71/A-T készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

Syen kazettás 7.0kW split klíma Inverteres SKH71/A-T teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~7,0 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 40-65 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Syen kazettás 7.0kW split klíma Inverteres SKH71/A-T készülékünk!

Mennyezeti klíma

A mennyezeti klíma (vagy másnéven: plafon klíma) egy split technológiát használó, széles körben elterjedt légkondicionáló fajta. A mennyezetre szerelhető klíma elsősorban üzlethelyiségekben, irodákban vagy olyan háztartásokban terjedt el, ahol nincs lehetőség oldalfali változat beszerelésére. Kialakításának köszönhetően a mennyezeti klímák egy részének a beltéri egysége akár a plafonba is süllyeszthetők, így esztétikai szempontból is logikus döntés lehet egy ilyen készülék beszerzése.

Syen klíma

A Syen klímák immáron hosszú ideje egyet jelentenek a jó ár-érték arányú, minőségi és innovatív klímákkal. Készülékeiket a világ elsőszámú klímamárkája, a Gree gyártja, ami már önmagában garancia a tartósságra és a a jó szervizháttére. A Syen klíma részleg a Gree legjobban fejlődő részlege, amit jól mutat az is, hogy hazánkban egyre több ház falán jelenik meg ez a márkanév. Robosztus kültéri- és esztétikus beltéri egységeiben az anyacég alkatrészei működnek, amely miatt gyakorlatilag bárkinek ajánlhatóak készülékeik.

Paraméterek

Teljesítmény 7 kW

Szállítási információ

Szállítási információ