Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG Art Cool Mirror AC18BK.NSK fali split klíma beltéri egység (5.3 kW)

LG
267.490 Ft (210.622 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: AC18BK.NSK
Elérhetőség: 1 db raktáron

Klíma ingyens szállitás

Máshol olcsóbban látta?
Szerelési információt szeretne?

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Kapható választék:
Szerelés:
267.490 Ft (210.622 Ft + ÁFA)

Leírás

SEER 7.0 W/W
SCOP 4.3 W/W
Tápfeszültség 220-240V,50Hz,1Fázis
Hűtőteljesítmény 5.0 kW
Fűtőteljesítmény 3.9 kW
Nettó méretek (szél. x mag. x mély.) 998 x 345 x 210 mm
Folyadékcső méret 6.35 mm
Gázcső méret 12.7 mm
Max. csőhossz 20 m
Max. kültéri-beltéri szintkülönbség 10 m
EER 3.20 W/W
COP 3.60 W/W
Működési tartomány (hűtés) -15 - +48 °C
Működési tartomány (fűtés) -10 - +24°C
Nettó tömeg 11.9 kg
Betáp kábel 3 x 1,5 mm²
Légszállítás(alvás/al./köz./mag./max.) 480/630/780/870/930 m³/h
Hangnyomás szint 31/34/39/44 dBA
Hűtőközeg típusa R32

KOMPLEX VÉDELMET BIZTOSÍTÓ 3M TECH SZŰRŐ

A 3M és az LG korszerű technológiai megoldásai kiszűrik a káros mikrorészecskéket, például a vírusokat, baktériumokat és allergéneket, így biztonságosabbá és egészségesebbé teszik a környezetet.

Aktív energiaszabályzás
Az aktív energiaszabályzás köszönhetően a körülményektől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.

Comfort Air
A Comfort Air a terelőlapokat kényelmesen olyan előre beállított helyzetbe állítja, hogy a készülék ne fújja a levegőt közvetlenül a teremben tartózkodókra.

SmartThinQ
Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.

R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

Gyors és egyszerű telepítés
Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás
A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

Kettős védőszűrő
A kettős védőszűrő megfogja a 10 ㎛-nél nagyobb porszemeket és a baktériumokat.

Nyugodt alvás
A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).

Automatikus tisztítás
A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

Gold Fin™
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Gyors fűtés
A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.

Klíma szereléssel

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba a LG Art Cool Mirror AC18BK.NSK fali split klíma beltéri egység (5.3 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

LG Art Cool Mirror AC18BK.NSK fali split klíma beltéri egység (5.3 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~5.3 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 40-65 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a LG Art Cool Mirror AC18BK.NSK fali split klíma beltéri egység (5.3 kW) készülékünk!

Multi split klíma beltéri egység

A klíma beltéri egység egy kinti egységre kötve képes fűteni és hűteni is a háztartást, irodát vagy üzlethelyiséget. A kültéri nélküli klíma önmagában nem használható - mindenképp szükséges egy multi kültéri egységet választani hozzá! Ezzel a technológiával elérhető, hogy mindössze egy erős kültéri egységhez csatlakoztatva a lakás összes beltéri egységét, ideális hőmérsékletet teremtsünk.

LG klíma

Az LG klímák gyakorlatilag megreformálták a légkondicionálók beltéri egységeit. A rendkívül innovatív dizájn mellé párosul a kiemelt minőség, a jó szerelhetőség és a kiváló szervizháttér. Gyakorlatilag nem találkozni meghibásodott LG klímával - akár évtizedekig is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban vagy irodában. Évente több millió példányt értékesítenek, ezzel pedig sok országban piacvezető klímamárkává nőtték ki magukat. Végtelenül csendes működés és minőségi összeszerelés jellemzi.

Paraméterek

Teljesítmény 5 kW

Szállítási információ

Szállítási információ