Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KLUDI NOVA FONTE mosdócsap mattfekete 201183915

Kludi
191.458 Ft (150.754 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 201183915
Elérhetőség: 1 db raktáron

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Színinformation_mark
Matt/Fekete
191.458 Ft (150.754 Ft + ÁFA)

Leírás

  • KLUDI NOVA FONTE
  • Puristic
  • mosdócsap
  • szárnyfogantyúk
  • egylyukas szerelési mód
  • perlátor M 18,5 x 1 PCA lamináris
  • kerámia felsőrész 90° Soft-Start
  • névleges vízmennyiség: 5,6 l/perc, 3 bar nyomáson
  • elfordítható (150°/ 360°), vagy fokozatosan állítható kifolyó
  • flexibilis csatlakozás G 3/8
  • talpas kivitel
  • kifolyó magassága 185 mm
  • lefolyógarnitúra G 1 1/4 fémből

Prémium csaptelep a Szaniter és Klíma Centertől

Sokan kérdezik, hogy mitől válik egy csaptelep prémium termékké? ... A gyártók évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött fejlesztik hosszú éveken keresztül azokat a megbízható mechanikákat, ami például a KLUDI NOVA FONTE mosdócsap mattfekete 201183915 termékünkben is megtalálható. Egy csaptelepet hosszú távra (legalább 5-10 évre) vásárol az ember, így jogos az elvárás, hogy a tervezett élettartama alatt megbízhatóan és hibátlanul működjön. Valójában ez a prémium csaptelepek legnagyobb előnye: nem kell fél évente cserélni őket, miközben akár évtizedeken keresztül is korszerű marad a stílusuk. Mi azt javasoljuk, hogy jól átgondoltan válasszon csaptelepet, továbbá mindenképp prémium gyártók termékei közül válogasson. Nálunk kizárólag ilyen csaptelepeket talál.

Minimalista elegancia a fekete csaptelepekkel

A fekete csaptelepek korát éljük. Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a kereslet azokra az extravagáns dizájnokra, mint amilyennel a KLUDI NOVA FONTE mosdócsap mattfekete 201183915 termékünk is rendelkezik. Letisztultság, elegancia és minimalizmus jellemzi ezt fekete csaptelepeket. Kiválóan kombinálható fehér burkolatokkal és bútorokkal vagy fa (hatású) berendezésekkel. Egyszerre hivalkodó és szolid - minden a belsőépítészettől és az Ön egyéni igényeitől függ. A közhiedelemmel ellentétben a takarítása is egyszerű, a gyártók erre kifejezetten figyelnek a termékek fejlesztése során.

Kétkaros kialakítás

A kétkaros csaptelepek egyérelműen a klasszikus stílusok kedvelőinek ajánlottak. Régies stílusa kiválóan megállja a helyét a klasszikus, vintage vagy szándékosan retro stílusban megépített fürdőszobákban. Mechanikája jól "bejáratott", könnyű szerelni és jó eséllyel nem fog elromlani. Habár víztakarékosság szempontjából alulmaradnak az egykaros társaikhoz képest, a modern perlátoroknak köszönhetően ezen a téren is hatalmas fejlődés ment végbe az elmúlt időszakban.

Kludi - Prémium, Fenntartható, Szerethető

A Kludi csaptelepek szimbolizálják az igazi "Made in Germany" minőségjelzést. Luxus megjelenésük jó ár-érték aránnyal párosul, ami igazán népszerűvé teszi a márkát a stílusérzékkel megáldott személyek körében. Egy fürdőszoba felújításnál nem szabad megelégedni az "átlagossal", a gyártó ezt pontosan tudja. Ahogyan a gyártó többi terméke, úgy a KLUDI NOVA FONTE mosdócsap mattfekete 201183915 is elrugaszkodik a megszokottól, miközben a minőség továbbra is az elsőszámú szempont maradt.

Paraméterek

Magasított mosdó csaptelep Igen
Elhelyezés Álló mosdó csaptelep
Működtetés Kétkaros mosdó csaptelep
Típus Design csaptelep

Szállítási információ

Szállítási információ