Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLANCO ZIA 40S Silgranit mosogató szűrőkosárral, alumetál 516919

Blanco
90.140 Ft (70.976 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 516919
Elérhetőség: Rendelésre

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Színinformation_mark
Alumetál
90.140 Ft (70.976 Ft + ÁFA)

Leírás

BLANCO ZIA 40S Silgranit mosogató SILGRANIT® PuraDur® II Kortalan, egyedi, különleges. Kényelem és minőség tetszetős keretben Korszerű design, világos vonalak Egyenes külső vonalak, keskeny kerettel A jellegzetes csaptelep-sáv „képkeret”-ként megnöveli a csepegtetőfelületet A csepegtetőfelülettel bíró SILGRANIT® mosogatók közül a legkisebb A legnagyobb terű medence egy 40 cm-es alsószekrényhez Kényelmes munkavégzés a legkisebb konyhában is Klasszikus medenceelrendezés, forgatható beépítési lehetőséggel Medencemélység: 190 mm Alaptartozékok: lefolyó-garnitúra helytakarékos csővel, 3 ½"-os szűrőkosaras lefolyó Anyaga: Silgranit Alsószekrény mérete: 40 Elrendezés: 1 medence + csepptálca Beépítés: hagyományos (munkalap kivágásba felülről) Felületvédelem: PuraDur II Silgranit PuraDur II Az alapanyag kb. 80% gránit őrleményből áll, ami a mosogatót felülmúlhatatlanul keménnyé és karcállóvá teszi. Az akrylgyanta összetartja az anyagot, a mosogatónak zárt, pólusmentes felületet ad, az ápolást különösen megkönnyíti. A BLANCO 20 éves gyártási tapasztalatát felhasználva 2009-ben fejlesztette ki a speciális BLANCO PuraDur II anyagösszetételt, mellyel a gránitmosogató területén világviszonylatban piacvezetővé vált. A Silgranit PuraDur II tulajdonságai: - 10 színből választhat, a ragyogó fehértől a csillogó fényű alumetálig - felülmúlhatatlan karcállóság, kővel vetekedő keménység - vízlepergető hatás - hőállóság 280 C fokig - élelmiszerálló és higiénikus - folt és saválló - fényálló - könnyen tisztítható


Egymedencés mosogató kis konyhákba

Az egymedencés mosogatók kiváló megoldást jelentenek kis konyhákba vagy arra az esetre, ha mosogatógéppel látja el a napi mosogatási feladatokat. Előnyük, hogy kis helyen is elférnek, ugyanakkor a kellően mély kialakításnak köszönhetően sok mosatlan fér el bennük. A BLANCO ZIA 40S Silgranit mosogató szűrőkosárral, alumetál 516919 termékünk stílusosan beilleszthető a legtöbb klasszikus és modern konyhába, köszönhetően a korszerű és időtálló kialakításának.

Minimalista szürke mosogató modern konyhákba

A szürke mosogatók kétségtelenül egyre népszerűbbek a modern belsőépítészet elterjedésével. BLANCO ZIA 40S Silgranit mosogató szűrőkosárral, alumetál 516919 termékünk tökéletesen beleillik a letisztult stílusú konyhabútorokba, továbbá jól passzol a fém konyhai eszközökhöz és a háztartási kis- és nagygépekhez. Mindezek mellett letisztulttá, egyszerűvé és modernné varázsolja konyháját, amire minden mosogatás alkalmaával rá fog csodálkozni.

A gránit mosogatók legjava: BLANCO ZIA 40S Silgranit mosogató szűrőkosárral, alumetál 516919

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gránit mosogatótálcák, ami kétségtelenül az egyik legtartósabb és legszebb mosogató fajta a piacon. Mivel extra kemény anyagból készülnek, nem látszanak meg rajtuk a használatból eredő karcolások vagy a csúnya vízkő. A BLANCO ZIA 40S Silgranit mosogató szűrőkosárral, alumetál 516919-hez használt gránit zúzalék a gyantával keverve egy olyan extrém sűrű és tartós elegyet alkot, amit szinte lehetetlen megrongálni a hétköznapi felhasználás során. Ellenáll a hőnek, foltoknak és a karcoknak, továbbá bármilyen vegyszerrel is esünk neki, nem fog károsodni a felülete. Mondhatni elpusztíthatatlan.

Blanco - kiváló minőség 1925 óta

A Blanco egy apró családi vállalkozásként indult 1925-ben, a németországi Oberderdingenben. Az évtizedek során a cég bebiztosította a helyét a háztartási mosogatótálak és csaptelepek piacán, kiemelten jelentős a nemzetközi szerepvállalásuk. A cég küldetése egy olyan strapabíró, élhető és időtálló konyha megteremtése, amibe az ember bármikor is lép be, mosolyt csal az arcára. Nagy hangsúlyt fektetnek az ergonómiára, a higiéniára és a design-ra. Termékeik az innováció jegyében készülnek.

Paraméterek

Kialakítás Egymedencés
Forma Szögletes
Méret Normál méretű mosogató
Csepptálcás mosogató Igen
Aláépíthető mosogató Nem
Szoknyás mosogató Nem
Modern mosogató Nem
Anyag Gránit

Szállítási információ

Szállítási információ