Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ellenáramoltatós medence

Az igazi nagyágyú: ellenáramoltatós medence - valódi úszómedence élmény a saját kertjében. Amennyiben az otthoni fürdőzésről van szó, aligha lehetne jobb megoldást ajánlani egy ellenáramoltató medencénél: ha szeretné, egyszerű medenceként funkcionál, de bármikor kerti úszómedencévé vagy jakuzzivá varázsolhatja. Egy valódi úszómedence építése súlyos tízmilliókba és hatalmas alapterültbe "fájna", de ezzel a megoldással pénzt és területet is spórolhat. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Wellis Rio Grande 2019 W-Flow úszómedence - WU00025

Gyártó cikkszám: WU00025
Raktáron
10.259.900 Ft

Wellis Amazonas W-Flow 2019 úszómedence - WU00027

Gyártó cikkszám: WU00027
Raktáron
8.264.900 Ft

Wellis Danube W-Flow 2019 úszómedence - WU00037

Gyártó cikkszám: WU00037
Raktáron
7.029.900 Ft

Valódi úszómedence élmény a saját kertjében? Lehetséges!

Ha szeret úszni (akár a kikapcsolódás, akár a sportolás miatt), biztosan elgondolkodott már egy saját úszómedencén. Sajnos nagyon keveseknek adatik meg, hogy egy valódi úszómedencét telepítsenek a kertjükbe. Egyrészt hatalmas alapterület kell hozzá, másrészt elképesztő költségekkel járna. De őszintén... nincs is rá szükség, hiszen nem tudná kihasználni.

Ennek az áthidalására találták ki az ellenáramoltatós medencéket, avagy kerti úszómedencéket, amivel a saját otthonában hódolhat a kedvenc elfoglaltságának.

A viszonylag kisméretű medencébe egy ellenáramoltató fúvó kerül, ami lehetővé teszi az egyhelyben úszást. Az ellenáram erősségének függvényében valódi sportolásra is használható, de akár könnyed lubickolásra is jó lehet.

Jakuzzi vagy ellenáramoltató medence? Miért nem mindkettő?

Kevesen tudják, de az ellenáramoltató medencék zöme egyben jakuzziként is megállja a helyét.

A legtöbb esetben az erős ellenáramoltató fúvóka két oldalán egy-egy fekvő pozíció van kialakítva, különféle jakuzziból ismert fúvókamegoldásokkal.

Sőt, kapható olyan ellenáramoltatós medence is, ami fizikailag van elválasztva egy teljes értékű jakuzzitól. Ez esetben valójában egy jakuzzit vásárol, amihez tartozik egy úszómedence rész is. Így ha sportolás után egy kis relaxációra vágyik, elég csak átmenni a jakuzzi részre és élvezni az életet.

Ellenáramoltatós medence vásárlás a Szaniter és Klíma Centernél

A Szaniter és Klíma Center kínálatában a legjobb minőségű, prémium gyártóktól származó kerti úszómedencék közül válogathat. Ha nem tud választani; esetleg segítségre lenne szüksége: bátran keressen minket elérhetőségeinken! Szakértő csapatunk örömmel válaszol kérdéseire és segít megtalálni az Önhöz és kertjéhez illő ellenáramoltatós medencét.


Wellness

Kerti medence
Ellenáramoltatós medence | Kerti medence kiegészítők | Merevfalú kismedence

Szauna
Finn szauna | Infra szauna

Jakuzzi
3 személyes jakuzzi | 4 személyes jakuzzi | 5 személyes jakuzzi | 6 személyes jakuzzi

Hidromasszázs kád
Asszimetrikus hidromasszázs kád | Egyenes hidromasszázs kád | Hidromasszázs sarokkád | Kerek hidromasszázs kád