Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hidromasszázs sarokkád

A hidromasszázs sarokkádakat olyan fürdőszobákhoz ajánljuk, ahol kellő mennyiségű hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy egy teljes sarkot feláldozzanak. Előnyük, hogy akár két felnőtt is kényelmesen elfér benne, sőt így még talán élvezetesebb is a pezsgőfürdőzés élménye. A masszázs sarokkádak rendkívül tágasak, továbbá igazán modern, luxus hatást képesek teremteni bármely fürdőszobába. Válogasson prémium minőségű, hidromasszázs sarokkádak közül! Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

Az igazi hidromasszázs élmény

Sokan úgy tartják, hogy a hidromasszázs sarokkádak adják át az igazi hidromasszázs élményt. Tény, hogy ezekben a kádakban van a legtöbb hely, ugyanakkor pont emiatt a legkisebb fürdőszobákba nem is telepíthető. Legnagyobb előnye, hogy akár két személy is kényelmesen elfér bennük, így pároknak kétségtelenül ez a típus az egyik legjobb választás.

A legmodernebb funkciókkal ellátott masszázs sarokkádak valódi élményt tudnak nyújtani minden egyes nap, amikor csak belefekszünk. Ha elegendő hely áll rendelkezésre, mi mindenképp emellett a forma mellett tennénk le a voksunkat, hiszen az általa nyújtott élmény már igencsak megközelíti egy jakuzziét. Tökéletes választás mindenkinek.

Miért vásároljon hidromasszázs sarokkádat?

A hidromasszázs kádaknak a tisztálkodáson túl más szerepük is van. Élményét tekintve nagyban hasonlít a „nagytestvérhez”, a jakuzzikhoz, ugyanakkor annál általában jóval olcsóbbak és egyszerűbb a telepítésük. Az előnyeit röviden így tudnánk összefoglalni:

  • Segít levezetni a stresszt: egy hosszú hétköznap után mindenki arra vár, hogy kikapcsolhasson és végre elengedhesse a problémákat. Egy hidromasszázs sarokkádban ez maximálisan teljesíthető.
  • Fájdalomcsillapító, regeneráló: az erős vízsugarak fájdalomcsillapító, masszírozó hatással rendelkeznek, amik segítik regenerálni a testet és a lelket.
  • Segít az alvásban: a hidromasszázs kád segíthet az alváshiánnyal küzdőknek is. Egy-egy fürdőzés alkalmával a test folyamatos igénybevételnek van kitéve, még ha mi azt nem is érezzük. Ez később segít az esti elalvásban és pihentető éjszakákat biztosít.

Hidromasszázs kád vásárlás a Szaniter és Klíma Centernél

Vásároljon masszázs sarokkádat a Szaniter és Klíma Centernél! Akár személyes átvétellel is megvásárolhatja az új házi-wellness eszközét. Ezután Önnek már csak élveznie kell az általa nyújtott előnyöket. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a választásban. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.