Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Toshiba Shorai EDGE RAS-B16J2KVSG-E fali split klíma beltéri egység (4.6 kW)

Toshiba
220.030 Ft (173.252 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: RAS-B16J2KVSG-E
Elérhetőség: Rendelésre

Klíma ingyens szállitás

Máshol olcsóbban látta?
Szerelési információt szeretne?

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Kapható választék:
Szerelés:
220.030 Ft (173.252 Ft + ÁFA)

Leírás

Könnyű, praktikus kezelhetőség

Turbó üzemmód

Abszolút csend

HADA Care Flow (hűtési mód)

Magic Coil

Ultra Pure szűrő (94%-os tisztítási hatékonyság)

Heti időzítő

Fireplace a fűtési módban

Igény szerinti leolvasztás

Comfort sleep

Quiet (halk) üzemmód
A távirányítón található „Quiet” gomb aktiválásával a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol, és így nagyon halkan működik.

Turbo üzemmód
A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.  

Hada Care Flow
Állítsa be a légterelő pozícióját olyan közvetett légáramlás létrehozására, melynél a helyiség hőmérsékletének homogenizálása érdekében jobb a légelosztás.

Toshiba Magic Coil
A hőcserélőn lévő speciális bevonattal ellátott anyagnak köszönhetően a készülék folyamatosan, a kondenzvízzel együtt kiüríti a szennyezőanyagokat.

Fireplace a fűtési módban
A Toshiba egyedülálló Fireplace üzemmódja optimális diffúziós hőt kínál az Ön kandallójából vagy egyéb hőforrásokból, amihez a beltéri ventilátort folyamatosan kis sebességgel működteti, még akkor is, ha ki van kapcsolva a kompresszor.

Comfort sleep
Az alvás alatti optimális kényelem érdekében, állítsa be, hogy a hőmérséklet 1 óra elteltével 1°C-kal, majd 2 óra elteltével újabb fokkal emelkedjen. Ezt a hőmérsékletet a készülék reggelig tartja.

Név Toshiba Shorai EDGE RAS-B16J2KVSG-E Multi beltéri egység
Gyártó Toshiba
Működési elv inverteres
Hűtő teljesítmény 4,6 kW
Fűtő teljesítmény 5,5 kW
Beltéri légszállítás 750 m 3 /h
Beltéri zajszint 22/26/44 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé 800x293x226 mm
Beltéri súly 10 kg
Ajánlott szobaméret 46 - 55 m 2
Hálózati feszültség 220 ~ 240 V
Garancia 3 év
Hűtőközeg R-410A/R-32

Klíma szereléssel

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba a Toshiba Shorai EDGE RAS-B16J2KVSG-E fali split klíma beltéri egység (4.6 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

Toshiba Shorai EDGE RAS-B16J2KVSG-E fali split klíma beltéri egység (4.6 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~4,2 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 25-40 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Toshiba Shorai EDGE RAS-B16J2KVSG-E fali split klíma beltéri egység (4.6 kW) készülékünk!

Multi split klíma beltéri egység

A klíma beltéri egység egy kinti egységre kötve képes fűteni és hűteni is a háztartást, irodát vagy üzlethelyiséget. A kültéri nélküli klíma önmagában nem használható - mindenképp szükséges egy multi kültéri egységet választani hozzá! Ezzel a technológiával elérhető, hogy mindössze egy erős kültéri egységhez csatlakoztatva a lakás összes beltéri egységét, ideális hőmérsékletet teremtsünk.

Toshiba klíma

A Toshiba klímák rendszerint nagyon megbízhatóak és könnyen szerelhetőek. Igaz, ez utóbbira nagyon ritkán van szükség, ugyanis nem tapasztalunk meghibásodásokat a készülékeikben. A kiemelt minőség és tartósság sokszor meglátszódik az árcédulán is, azonban nem szabad elfelejteni: a klíma egy hosszú távú befektetés. Nem ritka, hogy egy Toshiba klíma akár 30 évig is üzemképes marad - ilyen élettartamnál pedig az a néhány ezer Forint különbség gyakorlatilag elolvad.

Paraméterek

Teljesítmény 4.2 kW

Szállítási információ

Szállítási információ