Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Toshiba Daiseikai RAS-M10PKVPG-E fali split klíma beltéri egység (2.5 kW)

Toshiba
196.435 Ft (154.673 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: RAS-M10PKVPG-E
Elérhetőség: Előrendelhető

Klíma_csomag

Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

Szakértő ügyfélszolgálat
Több mint 10 év tapasztalat
Gyors és megbízható kiszolgálás
Kapható választék:
Szerelés:
196.435 Ft (154.673 Ft + ÁFA)

Leírás

Nagyon magas hatásfok

Inverter vezérlés

Előlap kapható ezüst színben is

IAQ szűrő

Plazma szűrő

Levegő ionizátor

Eco üzemmód

Comfort Sleep

Automatikus újraindulás áramkimaradás után

Automata üzemmód

One Touch a teljesen automatikus üzemeléshez

Átkapcsolható kommunikációs csatorna az infravörös távirányítók (A, B) között

A felsőkategóriás klíma berendezések között is kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező T oshiba Daiseikai 9.0 RAS-M10PKVPG-E multi beltéri egység a Japán csúcs technológia egyedi szülötte. A rendkívül egyedi és elegáns "V" design , a hihetetlen energiatakarékosság, a DC Hybrid Inverter technológia és az intelligens levegőminőség menedzsment alkalmazása sikerének kulcsa.
A légkondicionálás során a berendezés akár 35.000/cm³ negatív iont is termelhet létrehozva ez által otthonunkban a friss és tiszta hegyi levegő minőségét. Kiválóan alkalmas allergiás vagy asztmás, tüdő és egyéb szívbántalmakban szenvedő betegek otthonának hűtésére és fűtésére. Nagy felületű plazma szűrője garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését is a levegőből, és az öntisztító folyamat során még kis mennyiségű ózont (0,001 ppm) is termel (az ózon igen drága technológia, általában a fogászatban alkalmazzák rendkívüli fertőtlenítő, baktériumölő hatása miatt). Alacsony energiafelhasználásának köszönhetően akár egész évben használhatjuk, jelentős megtakarítást érve így el otthonunkban.

Plazmaszűrő

Ez a két fokozaton működő, igen hatékony elektromos levegőszűrő garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését. Az elektrosztatikus cellák képesek minden káros anyag 99%-át eltávolítani. A porszemecskék először elektromosan feltöltődnek, majd megtapadnak a kollektoron. A kollektort célszerű rendszeresen szappanos vízzel megtisztítani.

IAQ szűrőrendszer
Az ezüsttel és tejsav baktériumokkal bevont speciális szűrőcsíkok hatékony védelmet nyújtanak baktériumok megtelepedése ellen és szagsemlegesítő hatásuk van.

Levegőionizátor
a negatív levegőionok jelentősen javítják a levegő minőségét, pozitív hatással vannak anyagcserénkre illetve elősegítik a feszültségoldást.

Többszörös szűrőrendszer
Durva szűrő anti penész réteggel (katechin) porszemcsék, szennyeződések eltávolításához, és vírusok semlegesítéséhez.

Tisztítás és dezodorálás
A háromszoros hatású szűrőrendszer nagyban hozzájárul otthona levegőminőségének javításához.

Komfort
Optimális levegő eloszlás a légterelő zsalu 12 rögzített pozíciójával, lebegtetéssel és az automatikus pozíció beállítással.

Turbo üzemmód
A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.  

Automatikus újraindulás
A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

Power select mode:
A "Power select mode" gombbal a készülék teljesítményét gombnyomásra 75 vagy 50%-ra csökkenthetjük.

Név Toshiba Daiseikai 9.0 RAS-M10PKVPG-E multi oldalfali beltéri egység
Gyártó Toshiba
Hűtő teljesítmény 2,5 kW
Fűtő teljesítmény 3,2 kW
Beltéri zajszint 20/42 dB(A)
Beltéri méret SzéxMaxMé 851x2836x270 mm
Beltéri súly 14 kg
Ajánlott szobaméret 16 - 25 m 2
Hálózati feszültség 220 ~ 240 V
Garancia 3 év
Hűtőközeg R-410A/R-32

Klíma szereléssel - klíma csomag akció!

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba szerelési csomaggal a Toshiba Daiseikai RAS-M10PKVPG-E fali split klíma beltéri egység (2.5 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

Toshiba Daiseikai RAS-M10PKVPG-E fali split klíma beltéri egység (2.5 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~2,5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 15-25 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Toshiba Daiseikai RAS-M10PKVPG-E fali split klíma beltéri egység (2.5 kW) készülékünk!

Multi split klíma beltéri egység

A klíma beltéri egység egy kinti egységre kötve képes fűteni és hűteni is a háztartást, irodát vagy üzlethelyiséget. A kültéri nélküli klíma önmagában nem használható - mindenképp szükséges egy multi kültéri egységet választani hozzá! Ezzel a technológiával elérhető, hogy mindössze egy erős kültéri egységhez csatlakoztatva a lakás összes beltéri egységét, ideális hőmérsékletet teremtsünk.

Toshiba klíma

A Toshiba klímák rendszerint nagyon megbízhatóak és könnyen szerelhetőek. Igaz, ez utóbbira nagyon ritkán van szükség, ugyanis nem tapasztalunk meghibásodásokat a készülékeikben. A kiemelt minőség és tartósság sokszor meglátszódik az árcédulán is, azonban nem szabad elfelejteni: a klíma egy hosszú távú befektetés. Nem ritka, hogy egy Toshiba klíma akár 30 évig is üzemképes marad - ilyen élettartamnál pedig az a néhány ezer Forint különbség gyakorlatilag elolvad.

Szállítási információ

Általános kézbesítés 2-5 munkanap amennyiben a megrendelt termék van raktáron!

Előfordulhat, hogy a megrendelés leadásának időpontjában az adott termék raktáron lévő ként jelenik meg, de az esetleg már elfogyott, és csak a frissítések átfutási ideje miatt tűnik raktáron lévőnek, ebben az esetben a Vevő telefonos értesítést kap és eldöntheti, hogy eláll-e a rendeléstől!

Paraméterek

Teljesítmény 2.5 kW