Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TEKA Itaca alsó bekötésű mosdó csaptelep merész fekete 67431020N2

Teka
85.700 Ft (67.480 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 67431020N2
Elérhetőség: Rendelésre

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Színinformation_mark
Fekete
85.700 Ft (67.480 Ft + ÁFA)

Leírás

Márka: TEKA
Család: Itaca
Súly: 2kg
Szín: Merész fekete

Termék leírás
  • Vízkőmentes perlátor
  • Flexibilis bekötőcsővel: 3/8" és 1/2"
  • Leeresztő szelep nélkül
  • PVD bevonat
  • Ujjlenyomatmentes felület

Prémium csaptelep a Szaniter és Klíma Centertől

Sokan kérdezik, hogy mitől válik egy csaptelep prémium termékké? ... A gyártók évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött fejlesztik hosszú éveken keresztül azokat a megbízható mechanikákat, ami például a TEKA Itaca alsó bekötésű mosdó csaptelep merész fekete 67431020N2 termékünkben is megtalálható. Egy csaptelepet hosszú távra (legalább 5-10 évre) vásárol az ember, így jogos az elvárás, hogy a tervezett élettartama alatt megbízhatóan és hibátlanul működjön. Valójában ez a prémium csaptelepek legnagyobb előnye: nem kell fél évente cserélni őket, miközben akár évtizedeken keresztül is korszerű marad a stílusuk. Mi azt javasoljuk, hogy jól átgondoltan válasszon csaptelepet, továbbá mindenképp prémium gyártók termékei közül válogasson. Nálunk kizárólag ilyen csaptelepeket talál.

Minimalista elegancia a fekete csaptelepekkel

A fekete csaptelepek korát éljük. Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a kereslet azokra az extravagáns dizájnokra, mint amilyennel a TEKA Itaca alsó bekötésű mosdó csaptelep merész fekete 67431020N2 termékünk is rendelkezik. Letisztultság, elegancia és minimalizmus jellemzi ezt fekete csaptelepeket. Kiválóan kombinálható fehér burkolatokkal és bútorokkal vagy fa (hatású) berendezésekkel. Egyszerre hivalkodó és szolid - minden a belsőépítészettől és az Ön egyéni igényeitől függ. A közhiedelemmel ellentétben a takarítása is egyszerű, a gyártók erre kifejezetten figyelnek a termékek fejlesztése során.

Kétkaros kialakítás

A kétkaros csaptelepek egyérelműen a klasszikus stílusok kedvelőinek ajánlottak. Régies stílusa kiválóan megállja a helyét a klasszikus, vintage vagy szándékosan retro stílusban megépített fürdőszobákban. Mechanikája jól "bejáratott", könnyű szerelni és jó eséllyel nem fog elromlani. Habár víztakarékosság szempontjából alulmaradnak az egykaros társaikhoz képest, a modern perlátoroknak köszönhetően ezen a téren is hatalmas fejlődés ment végbe az elmúlt időszakban.

Teka - Made in Germany

A Teka termékek immáron közel 100 éves múltra tekintenek vissza, többek között az elképesztő minőségüknek köszönhetően. A német gyártó a konyhai és fürdőszobai csaptelepek mellett háztartási kis- és nagygépekkel is foglalkoznak. A TEKA Itaca alsó bekötésű mosdó csaptelep merész fekete 67431020N2 termékük ár-érték arányban szinte verhetetlen, miközben a dizájn és a használhatóság is abszolút elsőosztályú. Prémium minőség egyenesen Németországból.

Paraméterek

Magasított mosdó csaptelep Nem
Egyéb funkció 3 Csaplyukas mosdó csaptelep
Elhelyezés Álló mosdó csaptelep
Működtetés Kétkaros mosdó csaptelep
Típus Design csaptelep

Szállítási információ

Szállítási információ