Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Syen SLH35/A-T légcsatornázható split klíma (3.5 kW)

SYEN
547.751 Ft (431.300 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: SLH35/A-T
Elérhetőség: Rendelésre

Klíma ingyens szállitás

Máshol olcsóbban látta?
Szerelési információt szeretne?

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Kapható választék:
Szerelés:
547.751 Ft (431.300 Ft + ÁFA)

Leírás

Syen UM légcsatornás SLH35/A-T

Hűtési teljesítmény 3.5 kW
Energiaosztály A++ / A+
Garancia 5 év

- programozható,
- hibakód memória,
- téliesített,
- opcionális WiFi,
- csoportvezérelhető

Klíma szereléssel

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba a Syen SLH35/A-T légcsatornázható split klíma (3.5 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

Syen SLH35/A-T légcsatornázható split klíma (3.5 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~3,5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 25-40 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Syen SLH35/A-T légcsatornázható split klíma (3.5 kW) készülékünk!

Légcsatornázható klíma

A légcsatornázható klíma (vagy másnéven: központi klíma vagy légcsatornás klíma) egy split technológiát használó légkondicionáló fajta. Legnagyobb előnye, hogy teljesen rejtett (falba süllyesztett) és rendkívül csendes. Kifejezetten ajánlott üzlethelyiségekhez, bemutató termekhez vagy minden olyan helyszínen, ahol fontos a csendes és esztétikus klimatizálás. További előnye az akár kiemelten nagy teljesítmény, amivel nagy alapterületű helyiségek klimatizálására is lehetőség van.

Syen klíma

A Syen klímák immáron hosszú ideje egyet jelentenek a jó ár-érték arányú, minőségi és innovatív klímákkal. Készülékeiket a világ elsőszámú klímamárkája, a Gree gyártja, ami már önmagában garancia a tartósságra és a a jó szervizháttére. A Syen klíma részleg a Gree legjobban fejlődő részlege, amit jól mutat az is, hogy hazánkban egyre több ház falán jelenik meg ez a márkanév. Robosztus kültéri- és esztétikus beltéri egységeiben az anyacég alkatrészei működnek, amely miatt gyakorlatilag bárkinek ajánlhatóak készülékeik.

Paraméterek

Teljesítmény 3.5 kW

Szállítási információ

Szállítási információ