Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SAPHO POLYSAN MARLENE kád, Hidro Air rendszerrel, 180x80x48cm (72034HA)

Sapho
1.127.650 Ft (887.913 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 72034HA
Elérhetőség: Rendelésre

Ingyens szállitás

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
1.127.650 Ft (887.913 Ft + ÁFA)

Leírás

MárkanévPolysan
SzériaHYDROMASÁŽNÍ
Rendelési kód72034HA
Garancia24 hónap
Súly42,00 kg
Sirka80.00
Delka180.00
Objem315.00 L
TvarObdélníkové - HYDRO AIR
MaterialAkrylát
Prumer_Odpad52.00
Hloubka48.00
BarvaBílá
Instalace_VanyMožnost panelu
Rozmer180x80x48 cm

Wellness a saját otthonában

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne az 5 csillagos wellness élményét a saját otthonában átélni? Ez már közel sem megvalósíthatatlan! A SAPHO POLYSAN MARLENE kád, Hidro Air rendszerrel, 180x80x48cm (72034HA) termékkel pontosan úgy érezheti magát, mint egy prémium kategóriás szálloda wellness részlegében. Sőt, annál sokkal intimebb és nyugodtabb élményben lesz része, hiszen egymagában vagy a családjával együtt élvezheti az otthoni wellness nyújtotta előnyöket. Munka után, hétvégén vagy ünnepek alkalmával kívánni sem lehet többet, mint egy pihentető kényeztetés.

Hidromasszázs megoldás kis fürdőszobákba (egyenes forma)

A hidromasszázs kádak a hagyományos fürdőkádak továbbgondolt, "extrásabb" változatai. Jellemzőjük, hogy a bennük lévő vizet nem képesek felmelegíteni, így már eleve forró vízzel kell feltölteni őket pont úgy, mint egy hagyományos fürdőkádnál. Sokan azt gondolják, hogy mindez csak a nagy fürdőszobával rendelkező háztartásokban kivitelezhető, pedig a A hidromasszázs kádak a hagyományos fürdőkádak továbbgondolt, "extrásabb" változatai. Jellemzőjük, hogy a bennük lévő vizet nem képesek felmelegíteni, így már eleve forró vízzel kell feltölteni őket pont úgy, mint egy hagyományos fürdőkádnál. Sokan azt gondolják, hogy mindez csak a nagy fürdőszobával rendelkező háztartásokban kivitelezhető, pedig a SAPHO POLYSAN MARLENE kád, Hidro Air rendszerrel, 180x80x48cm (72034HA) termékünk egyenes formájának köszönhetően már a legkisebb fürdőszobába is telepíthető. Nincs is jobb annál, mint egy hosszú nap után elmerülni az otthoni wellnessének hidromasszázs kádjában és kiengedni a hét fáradalmait.

Sapho - kényelem és precizitás

A csehországi Sapho termékek 1990 óta vannak jelen Európa szaniter és otthoni wellness piacán. A cég alapítója és azóta is egyetlen tulajdonosa/vezetője, Jiří Ježek már a kezdetektől fogva céltudatos volt a márkájával kapcsolatban. A Sapho célja egy olyan komplex szolgáltatás nyújtása, ami minden Európai háztartás számára megfelelő, legyen szó szaniterekről, fürdőszobai berendezésekről vagy otthoni wellness eszközökről. Hidromasszázs kádjaik az európai piac egyik legelismertebb gyártójává tették őket, háztartások ezreit ékesítik a Sapho csúcsminőségű berendezései.

Paraméterek

Hosszúság (cm) 80cm
Lefolyó Középlefolyós
Szélesség (cm) 180cm
Forma Egyenes

Szállítási információ

Szállítási információ