Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic XZ Etherea KIT-XZ20-XKE-H oldalfali split klíma (2.05 kW)

Panasonic
429.500 Ft (338.189 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: KIT-XZ20-XKE-H
Elérhetőség: Rendelésre
Szakértő ügyfélszolgálat
Több mint 10 év tapasztalat
Gyors és megbízható kiszolgálás
429.500 Ft (338.189 Ft + ÁFA)

Leírás

 • 2,05 kW hűtési teljesítmény, (Min. - Köz. - Max. : 0.75kW - 2.05kW - 2.65kW)
 • 2,80 kW fűtési teljesítmény, (Min. - Köz. - Max. : 0.75kW - 2.80kW - 4.00kW)
 • SEER 8.1
 • SCOP 4.8
 • beépített Wi-Fi,
 • NANO-EX szűrő,
 • új Sky infra távirányító,
 • ECONAVI mód,
 • Mild Dry funkció,
 • hűtés: -10 C-ig,
 • fűtés: -15 C-ig,
 • hűtőközeg: R32,

Etherea (Grafit szürke)
nanoe™ X technológia: fokozott védelem éjjel-nappal (nanoe X Mark 2 generátor),
karcsú és stílusos megjelenés,
Aerowings 2.0 az egyedülálló komfortérdekében,
új egyszerűen használható távvezérlő,
beépített WIFI, mely azonnali csatlakozást biztosít a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással Hűtés:-10°C , Fűtés: -15°C A nanoe™ X
semlegesíti a szagokat, és elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat

Klíma szereléssel - klíma csomag akció!

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba szerelési csomaggal a Panasonic XZ Etherea KIT-XZ20-XKE-H oldalfali split klíma (2.05 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

Panasonic XZ Etherea KIT-XZ20-XKE-H oldalfali split klíma (2.05 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~2 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 10-15 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Panasonic XZ Etherea KIT-XZ20-XKE-H oldalfali split klíma (2.05 kW) készülékünk!

Oldalfali klíma

Az oldalfali klíma (vagy egyszerűen: fali klíma) egy split technológiát használó, széles körben elterjedt légkondiconáló fajta. Gyakran "lakás klíma" néven emlegetik, hisz elsősorban a háztartásokban terjedt el. A beltéri egység egy klasszikusan téglalap alakú készülék, amit az oldalfal felső részébe kell elhelyezni.

Panasonic klíma

A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag alig hallani meghibásodásról, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban, így biztosan nem kell elgondolkodnia évekkel később egy újabb klíma beszerzésén. A Panasonic klímákat jó minőségű műanyag és fém alkatrészekből szerelik, így azok az évek múlásával sem fáradnak/kopnak el. Szervizelésük pofon egyszerű.

Szállítási információ

Általános kézbesítés 2-5 munkanap amennyiben a megrendelt termék van raktáron!

Előfordulhat, hogy a megrendelés leadásának időpontjában az adott termék raktáron lévő ként jelenik meg, de az esetleg már elfogyott, és csak a frissítések átfutási ideje miatt tűnik raktáron lévőnek, ebben az esetben a Vevő telefonos értesítést kap és eldöntheti, hogy elál-e a rendeléstől!

Paraméterek

Teljesítmény 2 kW