Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic XZ ETHEREA CS-XZ25XKEW-H fali split klíma beltéri egység (2.5 kW)

Panasonic
182.436 Ft (143.650 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: CS-XZ25XKEW-H
Elérhetőség: Előrendelhető
Szakértő ügyfélszolgálat
Több mint 10 év tapasztalat
Gyors és megbízható kiszolgálás
182.436 Ft (143.650 Ft + ÁFA)

Leírás

  • 2,5 kW hűtési teljesítmény,
  • 3,4 kW fűtési teljesítmény,
  • NanoeTM X technológia,
  • beépített WiFi funkció,
  • Aerovings 2.0 funkció,
  • ECO-NAVI funkció,
  • Sky infra táviránytó,
  • szín: grafitszürke,
  • hűtőközeg: R32

Etherea (Grafit szürke),
nanoe™ X technológia: fokozott védelem éjjel-nappal (nanoe X Mark 2 generátor),
karcsú és stílusos megjelenés,
Aerowings 2.0 az egyedülálló komfortérdekében,
új, egyszerűen használható távvezérlő, beépített WIFI, mely azonnali csatlakozást biztosít a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással
A nanoe™ X semlegesíti a szagokat, és elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat

Klíma szereléssel - klíma csomag akció!

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba szerelési csomaggal a Panasonic XZ ETHEREA CS-XZ25XKEW-H fali split klíma beltéri egység (2.5 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

Panasonic XZ ETHEREA CS-XZ25XKEW-H fali split klíma beltéri egység (2.5 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~2,5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 15-25 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Panasonic XZ ETHEREA CS-XZ25XKEW-H fali split klíma beltéri egység (2.5 kW) készülékünk!

Multi split klíma beltéri egység

A klíma beltéri egység egy kinti egységre kötve képes fűteni és hűteni is a háztartást, irodát vagy üzlethelyiséget. A kültéri nélküli klíma önmagában nem használható - mindenképp szükséges egy multi kültéri egységet választani hozzá! Ezzel a technológiával elérhető, hogy mindössze egy erős kültéri egységhez csatlakoztatva a lakás összes beltéri egységét, ideális hőmérsékletet teremtsünk.

Panasonic klíma

A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag alig hallani meghibásodásról, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban, így biztosan nem kell elgondolkodnia évekkel később egy újabb klíma beszerzésén. A Panasonic klímákat jó minőségű műanyag és fém alkatrészekből szerelik, így azok az évek múlásával sem fáradnak/kopnak el. Szervizelésük pofon egyszerű.

Szállítási információ

Általános kézbesítés 2-5 munkanap amennyiben a megrendelt termék van raktáron!

Előfordulhat, hogy a megrendelés leadásának időpontjában az adott termék raktáron lévő ként jelenik meg, de az esetleg már elfogyott, és csak a frissítések átfutási ideje miatt tűnik raktáron lévőnek, ebben az esetben a Vevő telefonos értesítést kap és eldöntheti, hogy elál-e a rendeléstől!

Paraméterek

Teljesítmény 2.5 kW