Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Midea

Midea a nagyvilágban

 

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán.A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.

  • Éves Árbevétel: 22.2Mrd $
  • Dolgozók: 150,000 munkatárs világszerte
  • Export: 200+ ország és régió
  • Innováció: A tejes bevétel 3%-a K+F–re fordítva, minden éveben.

A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget.Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Mára Midea vezető barnddé vált Kínában. A vállalat folyamatosan globalizálja a tevékenységeit, így többek között Vietnamban, Belorussziában, Egyiptomban, Argentínában és Indonéziában is találhatunk gyártóegységeket, amelyek a jövőben továbbiakkal bővülnek.

Midea azonban nem csak a gyártási, hanem disztribúciós tevékenységét is nemzetközi szinten szervezi, lokális disztribúciós csomópontokat létrehozva világszerte, hogy a vevőit minél jobban tudja kiszolgálni.

A jövőbe tekintve, Midea folytatni kívánja, azt a kezdeményező és növekvő attitűdöt, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő világvállalattá tette. Midea azonban nemcsak az üzleti kiválóságra törekszik, hanem felelősségteljes corporate citizen, azaz mint egy felelős állampolgár kíván a világpiacon jelen lenni.

Elismerések és díjak:

  • 70. helyezés a Kína top 500-as vállalatok listáján (China Enterprise Association)
  • 25. helyezés a top 50 nyilvános működésű vállalatok listáján (Forbes Asia)
  • 474 –ik a „Global 500”-as Brand Riport 2011-ben (Brand FInance)
  • 6-ik helyezés Kína Legértékesebb Brand 2011 listán (R&F Galobal Magazine)
  • Top 100 Kína Zöld Vállalatai (“China Entrepreneur” Magazine)

A Midea vállalatcsoport integrált kutatás-fejlesztési és gyártási tevékenysége is ezen elv szerint eljárva folyamatosan a vásárlói életminőségének javításán fáradozik, hogy mindenkor széles választékkal, innovatív, mégis elérhető árú termékekkel tudjon szolgálni.

 

Rendezés:

MDV RM2B-053B-OU multi kültéri (5,3 kW, max. 2 beltéri)

Gyártó cikkszám: RM2B-053B-OU
Raktáron
284.480 Ft

Midea Blanc MA-24N8D0-SP oldalfali inverteres klíma

Gyártó cikkszám: MA-24N8D0-SP
Raktáron
419.100 Ft

Midea MPPDB-12CRN7-QB6G1 mobil klíma

Gyártó cikkszám: 12CRN7-QB6G1
Előrendelhető
137.160 Ft