Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG Deluxe DC12RK.NSJ fali split klíma beltéri egység (3.5 kW)

LG
171.490 Ft (135.031 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: DC12RK.NSJ
Elérhetőség: 1 db raktáron

Klíma ingyens szállitás

Máshol olcsóbban látta?
Szerelési információt szeretne?

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Kapható választék:
Szerelés:
171.490 Ft (135.031 Ft + ÁFA)

Leírás

SEER 7,6 W/W
SCOP 4,6 W/W
Tápfeszültség 220-240V,50Hz,1Fázis
Hűtőteljesítmény 3,5 kW
Fűtőteljesítmény 2,9 kW
Nettó méretek (szél. x mag. x mély.) 837 x 308 x 189 mm
Folyadékcső méret 6,35 mm
Gázcső méret 9,52 mm
Max. csőhossz 20 m
Max. kültéri-beltéri szintkülönbség 10 m
EER 3,75 W/W
COP 4,1 W/W
Működési tartomány (hűtés) -15 -+ 48 °C
Működési tartomány (fűtés) -15 - +24 °C
Betáp kábel 3x 1,0 mm²
Hangnyomás szint 19/27/37/40 dBA
Légszállítás(alvás/al./köz./mag./max.) 210/330/540/660/780 m³/h
Hűtőközeg típusa R32

KOMPLEX VÉDELMET BIZTOSÍTÓ 3M TECH SZŰRŐ
A 3M és az LG korszerű technológiai megoldásai kiszűrik a káros mikrorészecskéket, például a vírusokat, baktériumokat és allergéneket, így biztonságosabbá és egészségesebbé teszik a környezetet.

Aktív energiaszabályzás
Az aktív energiaszabályzás köszönhetően a körülményektől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.

Comfort Air
A Comfort Air a terelőlapokat kényelmesen olyan előre beállított helyzetbe állítja, hogy a készülék ne fújja a levegőt közvetlenül a teremben tartózkodókra.

SmartThinQ
Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.

R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

Gyors és egyszerű telepítés
Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás
A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

Kettős védőszűrő
A kettős védőszűrő megfogja a 10 ㎛-nél nagyobb porszemeket és a baktériumokat.

Nyugodt alvás
A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).

Automatikus tisztítás
A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

Gold Fin™
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Gyors fűtés
A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.

Klíma szereléssel

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba a LG Deluxe DC12RK.NSJ fali split klíma beltéri egység (3.5 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

LG Deluxe DC12RK.NSJ fali split klíma beltéri egység (3.5 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~3.5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 25-40 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a LG Deluxe DC12RK.NSJ fali split klíma beltéri egység (3.5 kW) készülékünk!

Multi split klíma beltéri egység

A klíma beltéri egység egy kinti egységre kötve képes fűteni és hűteni is a háztartást, irodát vagy üzlethelyiséget. A kültéri nélküli klíma önmagában nem használható - mindenképp szükséges egy multi kültéri egységet választani hozzá! Ezzel a technológiával elérhető, hogy mindössze egy erős kültéri egységhez csatlakoztatva a lakás összes beltéri egységét, ideális hőmérsékletet teremtsünk.

LG klíma

Az LG klímák gyakorlatilag megreformálták a légkondicionálók beltéri egységeit. A rendkívül innovatív dizájn mellé párosul a kiemelt minőség, a jó szerelhetőség és a kiváló szervizháttér. Gyakorlatilag nem találkozni meghibásodott LG klímával - akár évtizedekig is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban vagy irodában. Évente több millió példányt értékesítenek, ezzel pedig sok országban piacvezető klímamárkává nőtték ki magukat. Végtelenül csendes működés és minőségi összeszerelés jellemzi.

Paraméterek

Teljesítmény 3.5 kW

Szállítási információ

Szállítási információ