Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hansgrohe

Hansgrohe újdonságok a mosogatónál

Ismerje meg új termékötleteinket, és kombinálja őket bátran mosogatójával. Mindegy, hogy a hobbiszakácsok igényeit kielégítő, kihúzható zuhanyos, két vízsugár fajtával rendelkező vagy inkább a minimalisták számára tervezett, kompakt csaptelepet keres. Az M42 csaptelepcsalád frissítően új termékötletekkel jelentkezik a konyha legtöbbet használt helye számára. Ismerje meg a hansgrohe minden környezetbe és minden konyhatípushoz illő újdonságait, melyek sokféle változatban, vonzó áron kaphatók.

New kitchen tap with pull-out spout from hansgrohe.
Az M42 konyhai csaptelep modern, organikus formája és precíz élei minőségivé tesznek minden konyhai környezetet.

Frissítse fel mosogatóasztalát új ötletekkel

Nagy műveleti sugárról álmodozik a mosogatónál vagy akár azon túl? A hansgrohe a modern M42 csaptelepcsaláddal most új termékötletekkel jelentkezik minden konyhai környezet és minden felhasználótípus számára. Az M42 konyhai csaptelepcsalád minden tagja fordítható, kihúzható funkciós és anélküli változatban is kapható, így Ön teljes egészében a saját igényeinek megfelelően használhatja a vizet. A két vízsugár fajtával rendelkező változat még tovább növeli a rugalmasságot: segítségével gyorsan válthat a magasfalú edények töltése, a hozzávalók lezuhanyozása és a fazekak, lábasok kimosása között. A kihúzható zuhanyos, illetve kihúzható kifolyós csaptelepek választhatóan sBox-szal együtt is kaphatók. A mosogató alatti tömlővezetésnek köszönhetően kezelésük pofonegyszerű, a tömlő pedig a beépítési helyzettől függően akár 76 cm-re is kihúzható.

Széles választék modern formában

Élvezze a választási lehetőségek eddig soha nem látott tárházát: a három alapforma, az öt különböző magasság és a kétféle felület mind a modern dizájn jegyei, melynek köszönhetően ezek a csaptelepek harmonikusan beleillenek bármely konyhába. A magas, íves kifolyót találja ízlésesnek, vagy inkább kompakt megoldást keres kihúzható csővel vagy anélkül? Bárhogy is dönt: a nagy felületű kar rendkívül kényelmes kezelést tesz lehetővé, és akár szappanos kézzel is biztonsággal működtethető. Válassza az időtálló dizájnminőséget konyhájába.

Az M42 funkcionális részletei lenyűgözőek

A minőségi szárrögzítésnek köszönhetően az új csaptelep beszerelése egyszerű és biztonságos. A bevizsgált PEX csatlakozótömlők forgathatók és hőállóak. A QuickClean technológiának köszönhetően a konyhai csaptelep tisztítása gyorsan elintézhető, a MagFit mágneses tartó pedig stabilan rögzíti a kihúzható zuhanyt a csaptelep kifolyójában. Ha szűk helyre vagy ablak elé kell szerelni a csaptelepet: az új, sokoldalú csaptelepek között az ilyen helyzetekre is talál alaposan átgondolt és esztétikus megoldást. Nem utolsó sorban az új kollekció nyílt rendszerű vízmelegítőhöz használható változatot is tartalmaz.
Rendezés:
KLÍMA AKCIÓ