Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher

Fisher klíma

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz. A termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt körülbelül 50 ezer berendezést telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

A Fisher Klíma garantálja a legjobb ár-érték arányt a Magyarországon forgalmazott márkákhoz képest. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a kiváló szakemberek nyújtotta támogatásról, a Fisher Klíma minden esetben a legjobb választásnak bizonyul. Ezt támasztja alá az is, hogy már a vásárlást megelőzően is mindenre kiterjedő tájékoztatást kínál berendezéseiről, a vásárlást követően pedig profi szakemberek állnak rendelkezésre a gyakorlati kivitelezést illetően is.

A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit. Ennek egyik módja, hogy a nagyjából 10 évig működő készülékeket 6 év garanciával látják el és az esetleges meghibásodásokat az ön otthonában ingyen javítják.

A Fisher Klíma mindezek mellett igen gazdag választékkal is rendelkezik, ezáltal pedig a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni. Ezzel szemben, ha teljes klimatizálást igényel az adott épület, akkor a multisplit készülékek közül választhat. Ezek többsége pedig nemcsak a nyári hőségben, hanem a téli hidegben is kifejti áldásos tevékenységét.

A megfelelő készülék kiválasztásánál szakembereink állnak rendelkezésére, az Ön igényei alapján segítenek megtalálni a tökéletes berendezést. Így az üzembehelyezést követően nem fogják kellemetlen meglepetések érni. Ha mégis probléma adódna a már említett jótállást és garanciát az országos hálózatnak köszönhetően szinte minden nagyobb városban érvényesítheti. Így hiba esetén gyors és díjmentes segítségre számíthat.

A Fisher Klíma modelljei több olyan jól használható funkcióval bírnak, mint amilyen például a memóriában tárolható személyes beállítások, az áramkimaradás utáni automatikus újraindulás, az éjszakai vagy a turbo üzemmód. Sőt, az egészségét is megkímélheti, köszönhetően a különféle speciális szűrőknek. Így pedig már az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedőknek sem kell lemondaniuk a klimatizált helyiségről. A Silver Ion szűrő például képes megkötni és elpusztítani a kórokozókat, tehát lényegében képes fertőtleníteni a levegőt, így védve meg Ön és családja egészségét. A párátlanító üzemmód segítségével pedig beállítható az ideális páratartalom, anélkül, hogy a helyiség hőmérséklete jelentősen változna, ez pedig a penészgombák terjedésének szab gátat.

Hűtés mellett pedig lehetőség van fűtéses klímaberendezés beszerzésére is. Ezek a megoldások már egyáltalán nem számítanak egyedinek, annak ellenére, hogy az emberek nagy része továbbra is azt gondolja, hogy egy légkondicionáló készülék minden esetben “egyirányú”: amikor a hőmérséklet azt igényli hűvös levegőt sugároz. A folyamat technikai háttere azonban nem különbözik fűtés esetén sem, egyszerűen csak meg kell fordítani az eljárás irányát. A manapság kapható készülékek többsége fűtésre is használható, igaz a hatásfoka nem ugyanolyan mint a klasszikus fűtésrendszereknek. Ezért javasoljuk, hogy inkább a gáz fűtésrendszer kiegészítésére használják, de ha teljes értékű, akár egy kazánt is kiváltó készülékre gondolt, akkor is van készülék az Ön számára a Fisher Klíma kínálatában. Ebben az esetben azonban már prémium kategóriájú készülékre lesz szüksége.

Sokan gondolják, hogy az árammal való fűtés költséges, de ez egyáltalán nem egy megalapozott félelem. Az Fisher Klíma számára az inverteres klíma berendezések fejlesztésénél ugyanis az energiatakarékosság elsődleges szempont. Továbbá a technológia fejlődésének köszönhetően azt is láthatjuk, hogy egy korszerű Fisher Klíma készülék sokszor kevesebb kiadást eredményez, mint egy gáz fűtésű rendszer. Korábban a fűtés funkciót kizárólag melléképületekben használták ki a klíma berendezések esetén, ma már azonban előfordul olyan eset is, amikor egész irodaépületek fűtését látja el egy-egy inverteres konstrukció. Ennek oka pedig nemcsak a költséghatékonyság, hanem a multifunkcionalitás is: a fűtés mellett, nyáron hűtéssel fejti ki áldásos hatását egy-egy készülékünk.

Természetesen nincs mindenkinek minden funkcióra szüksége, de a Fisher Klíma árukínálatában mindenki megtalálhatja a neki megfelelő modellt.

Rendezés:

Fisher Nordic FSAIF-NORD-121AE3 3,52kW

Gyártó cikkszám: FSAIF-NORD-121AE3
Raktáron
297.169 Ft

Fisher Nordic FSAIF-NORD-91AE3 2,64kW

Gyártó cikkszám: FSAIF-NORD-91AE3
Raktáron
285.739 Ft

Fisher mobil klíma FP-92DE4-R

Gyártó cikkszám: FP-92DE4-R
Raktáron
120.003 Ft

Fisher Art FSAIF-Art-122AE3 / FSOAIF-Art-122AE3 Rose gold

Gyártó cikkszám: FSAIF-Art-122AE3 / FSOAIF-Art-122AE3 G
Raktáron
313.170 Ft

Fisher Art FSAIF-Art-122AE3 / FSOAIF-Art-122AE3 Ezüst

Gyártó cikkszám: FSAIF-Art-122AE3 / FSOAIF-Art-122AE3 S
Raktáron
313.170 Ft

Fisher Art FSAIF-Art-181AE2-S / FSOAIF-Art-181AE2 ezüst

Gyártó cikkszám: FSAIF-Art-181AE2-S / FSOAIF-Art-181AE2 S
Raktáron
384.036 Ft

Fisher Art FSAIF-Art-92AE3 / FSOAIF-Art-92AE3 Rose gold

Gyártó cikkszám: FSAIF-Art-92AE3 / FSOAIF-Art-92AE3 G
Raktáron
285.730 Ft

Fisher Art FSAIF-Art-92AE3 / FSOAIF-Art-92AE3 Ezüst

Gyártó cikkszám: FSAIF-Art-92AE3 / FSOAIF-Art-92AE3 S
Raktáron
285.730 Ft

Fisher FPR-120DE-R mobilklíma 3,5 kW

Gyártó cikkszám: FPR-120DE-R
Raktáron
148.880 Ft

Fisher FPR-140DE-R mobilklíma 4,0 kW

Gyártó cikkszám: FPR-140DE-R
Raktáron
189.725 Ft

Fisher FPR-90DE-R mobilklíma 2,6 kW

Gyártó cikkszám: FPR-90DE-R
Raktáron
137.040 Ft

Fisher ablak szigetelő függöny mobil klímákhoz

Gyártó cikkszám: Szig-1
Raktáron
12.900 Ft