Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bosch

A Bosch bemutatja a Climate 5000 és 8500 split légkondicionáló sorozatot


 
Lakossági monosplit klímaberendezések falra szerelhető beltéri egységgel
 
A Bosch új lakossági légkondicionálóiban kombinálásra került a felhasználóbarát kezelés és az energiahatékonyság. A Climate 5000 és 8500 sorozat termékei monosplit kialakításúak, falra szerelhető beltéri egységgel. A készülékek halk működésének és alacsony energiafelhasználásának köszönhetően lakásokban és irodákban való használatra egyaránt alkalmasak.
  • lakások, családi házak, irodák részére
  • csendes és egyszerű
  • hűtésben A++, fűtésben A+ szezonális energiahatékonysági osztály
  • az 5000 sorozat R410a, míg a 8500 R32 gázzal működik
Lakossági klímaberendezések az európai piac számára

A Bosch Termotechnika nemzetközi szinten bővíti kínálatát a klímaberendezésekkel. 2016-ban lettek bevezetve Spanyolországban, 2017-ben Lengyelországban és 2018-ban Magyarországon, Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Horvátországban. A Bosch lakossági klímaberendezések falra szerelhető készülékek, amelyek egy kültéri és egy beltéri egységekből állnak. Teljesítménytartományuk 2,6 és 7,3 kW között található. A magas energiahatékonyság rendkívül vonzóvá teszi a Bosch klímákat, az ErP szerinti hűtési energiahatékonysági osztály A++, fűtés esetén A+. 2013 elejétől az Európai Unióban új rendelete, az ErP-irányelv (Energy Related Products) szabályozza a klímaberendezések energiahatékonyságát. A jogszabály a 12 kW-nál kisebb teljesítményű, LOT10 termékcsoportba sorolt energia felhasználó berendezésekre, így a klímaberendezésekre is vonatkozik.
A Climate sorozat termékei jól illeszkednek lakásokba, családi házakba
Energiahatékony és felhasználóbarát

A maximális energiahatékonyság céljából beépítésre került a készenléti üzemmód és egy időzítő is, amely kikapcsolja a légkondicionálót egy előre beállított időtartam után. Továbbá a 8500 sorozat tartalmaz egy gazdaságos működési módot is (ECO üzemmód), amely különösen hasznos az energiahatékonyság szempontjából. Az automatikus funkciók, mint például a légáramlás-vezérlés, extra komfortot biztosít. A készülékek beépített szűrőket tartalmaznak a porgyűjtéshez, így a készülék biztonságosabb használatot tesz lehetővé mind a környezet, mind a felhasználók számára. A Climate 8500 extra BIO szűrőket és ionizátort tartalmaz, amely tovább javítja a levegő minőségét. Az említett két sorozat öntisztító funkcióval is rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a baktériumok gyűljenek össze a szűrőben. A használat egyszerű a magától értetődő kijelzőnek köszönhetően, valamint egyszerű beüzemelni és működés közben is csendes.

Új EU-jogszabályok légkondicionáló rendszerekhez

Az Európai Unió által 2013-ban bevezetett ErP irányelv az energiahatékonyságra vonatkozóan új követelményeket határozott meg, ennek következtében megéri lecserélni a légkondicionáló rendszereket. Az új fejlesztésű készülékek csendesebbek, illetve kevesebb villamos energiát fogyasztanak. A modern Bosch split klímák megfelelnek, sőt meg is haladják az elvárásokat.
A beépített szűrő biztonságosabb használatot tesz lehetővé
Ha a Climate 5000 és Climate 8500 sorozatú klímaberendezések adataira kíváncsi, kattintson a hír alatt megjelenített termékek képeire. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Rendezés: