Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Syen klíma 3,5 kw

Syen klíma 3,5 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 30-40 négyzetméter. A Syen klímák immáron hosszú ideje egyet jelentenek a jó ár-érték arányú, minőségi és innovatív klímákkal. Készülékeiket a világ elsőszámú klímamárkája, a Gree gyártja, ami már önmagában garancia a minőségre és a jó szervizháttére. A Syen klíma részleg a Gree legjobban fejlődő részlege, amit jól mutat az is, hogy hazánkban egyre több ház falán jelenik meg ez a márkanév. Kérje szereléssel!
Rendezés:

SYEN Bora Plusz SMH(14)E32DLO split klíma kültéri egység (4.1 kW)

Gyártó cikkszám: SMH(14)E32DLO
Raktáron
306.200 Ft

SYEN Muse SOH12MU-E32DA1D oldalfali split klíma (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: SOH12MU-E32DA1D
Raktáron
222.500 Ft

SYEN Bora Plusz SMOH12BO-E32DA4A/I fali split klíma beltéri egység (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: SMOH12BO-E32DA4A/I
Raktáron
85.500 Ft

Mekkora szobához valók a Syen klímák 3,5 kW teljesítményszinttel?

A 3,5 kW teljesítményszinttel rendelkező Syen klímákat kb. 30 – 40 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 3,5 kW teljesítményű Syen klíma?

Egy Syen klíma 3,2 kW vagy 3,5 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 3500 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 1000-1200 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a Syen inverteres klímákról?

A Syen klímák immáron hosszú ideje egyet jelentenek a jó ár-érték arányú, minőségi és innovatív klímákkal. Készülékeiket a világ elsőszámú klímamárkája, a Gree gyártja, ami már önmagában garancia a minőségre és a jó szervizháttére. A Syen klíma részleg a Gree legjobban fejlődő részlege, amit jól mutat az is, hogy hazánkban egyre több ház falán jelenik meg ez a márkanév.