Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic parapet klíma

Panasonic parapet klímák 10+ éves szakértői tapasztalattal válogatva. A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag "sosem" hibásodnak meg, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban. A Panasonic parapet klímák alkalmazására olyan helyiségekben kerül sor, ahol nincs lehetőség klasszikus oldalfali változat beszerelésére. A parapet klíma egyszerre szerelhető plafonra vagy az oldalfal alsó felére (közel a padlóhoz). Kérje szereléssel!
Rendezés:

Panasonic CS-MZ20UFEA parapet split klíma beltéri egység (2 kW)

Gyártó cikkszám: CS-MZ20UFEA
Raktáron
260.100 Ft

Panasonic CS-Z25UFEAW parapet split klíma beltéri egység (2.8 kW)

Gyártó cikkszám: CS-Z25UFEAW
Raktáron
284.100 Ft

Panasonic CS-Z35UFEAW parapet split klíma beltéri egység (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: CS-Z35UFEAW
Raktáron
329.800 Ft

Panasonic CS-Z50UFEAW parapet split klíma beltéri egység (5 kW)

Gyártó cikkszám: CS-Z50UFEAW
Raktáron
365.400 Ft

Panasonic Inverter padló konzolos KIT-Z35-UFE parapet split klíma (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: KIT-Z35-UFE
Előrendelhető
635.490 Ft

Panasonic Inverter padló konzolos KIT-Z50-UFE parapet split klíma (5 kW)

Gyártó cikkszám: KIT-Z50-UFE
Előrendelhető
759.990 Ft

Milyen helyiségekhez ajánljuk a Panasonic parapet klímát?

A parapet klímák elsődleges felhasználási helye tipikusan az irodák és üzlethelyiségek. Azonban lakások, családi házak és főleg tetőtéri helyiségek klimatizálásakor is jó döntés lehet egy Panasonic parapet klíma.

Legnagyobb előnyük a könnyű szerelhetőség és az egységes levegőáramoltatás:

1.     Egy oldalfali változathoz képest a Panasonic parapet klímák gyorsabban, egyszerűbben telepíthetők. Akár az oldalfal alsó harmadába vagy a mennyezetre is szerelhető, magyarán egy sokoldalúbban felhasználható klíma típusról beszélünk.

2.     További előny, hogy a parapet klímák a mennyezetre szerelve sokkal szerteágazóbban képesek áramoltatni a levegőt. Így hatékonyabban és kevésbé pontszerűen hűti a helyiséget.

Panasonic parapet klíma árak – megéri?

Ha kicsit körbenézünk a klímák piacán, hamar észrevehetjük, hogy egy Panasonic parapet klíma azonos teljesítménnyel bizony drágább, mint a más típusú Panasonic klímák. Ez egy általános jelenség, amely a többi klíma márkát is érinti.

A parapet klímákat a technológiájuk miatt nehezebb gyártani, ezáltal drágábbak is lesznek. Azonban kárpótolhat minket a magas árakért az esztétikus megjelenés és sokoldalú elhelyezhetőség. Továbbá a könnyebb szerelhetőség (alacsonyabb telepítési költség), csendesebb működés és az akár extrém nagy (18-20 kW) teljesítményben kapható változatok.